Hoe pakken wij fietsleasing aan?

Een fiets leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Fietsleasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting.

Beslist u samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan medewerkers die geïnteresseerd zijn in fietsleasing. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een testevent op uw bedrijfsterrein. Alle fietsen kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Per bedrijf creëren we een unieke webshop waar de fietslease bedragen onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Is fietsleasing
iets voor u?
How do we address leasing

Hoeveel kost het om een fiets te leasen?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een fietsleasingpakket aan op maat van uw firma.

Bij het leasen van een fiets in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een fiets ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Oh, ik wil
meer weten!

Een fiets leasen via de werkgever

Cyclobility is de ideale partner voor bedrijven die hun werknemers graag een fietsleasing aanbieden.

Een fietsleasecontract via Cyclobility is een zorgeloos gebeuren voor elke werkgever. Wij voorzien de nodige documenten en helpen de bedrijfsleider bij het opmaken van een fietspolicy. Hierin staan concrete afspraken tussen de werkgever en de werknemers die een fiets leasen.

Maak een
afspraak!
Nevo GH mit COBI

Welke fietsen kan u leasen?

Bij Cyclobility heeft u talloze mogelijkheden binnen een aanbod van gerenommeerde merken. Kom vrijblijvend onze fietsen en speedpedelecs testen.

Wil u een bakfiets leasen? Snuister tussen de modellen van Riese & Müller en Yuba. Bent u eerder een sportieve persoon? Dan is een racefiets van Stevens, Scott of Thompson vast iets voor u.

Omdat u dagelijks en zonder frustratie zou kunnen genieten van uw woon-werktraject, kiezen wij bewust voor de Bosch middenmotor in onze elektrische fietsen.

Nog niet gevonden
wat u zocht?

Fietsleasing aanvragen

Bent u als werkgever of werknemer geïnteresseerd in fietsleasing? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy.

Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos fietsen leasen, is ons vak.

18 Packster 60 2