Een fiets leasen met Cyclobility

Fietslease op maat

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer. Alles voor de ideale, dagelijkse fietservaring. Wij kiezen zonder aarzelen voor partners die, net zoals ons, ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen.

Ja, ik wil een
fiets leasen!

Hoe pakken wij fietsleasing aan?

Een fiets leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Een fietslease is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting.

Beslist u samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan medewerkers die geïnteresseerd zijn in fietsleasing. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een testevent op uw bedrijfsterrein. Alle fietsen kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Per bedrijf creëren we een unieke webshop waar de fietslease bedragen onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Is fietsleasing
iets voor u?
RM MY2022 Multicharger Mixte 1

Hoeveel kost het om een fiets te leasen?

Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een fietsleasingpakket aan op maat van uw firma.

Bij het leasen van een fiets in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een fiets ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Oh, ik wil
meer weten!

Een fiets leasen via de werkgever

Cyclobility is de ideale partner voor bedrijven die hun werknemers graag een fietsleasing aanbieden.

Een fietsleasecontract via Cyclobility is een zorgeloos gebeuren voor elke werkgever. Wij voorzien de nodige documenten en helpen de bedrijfsleider bij het opmaken van een fietspolicy. Hierin staan concrete afspraken tussen de werkgever en de werknemers die een fiets leasen. Een fiets leasen via de werkgever was nog nooit zo eenvoudig.

Maak een
afspraak!
RM MY2023 Load4 75

Welke fietsen kan u leasen?

Bij Cyclobility heeft u talloze mogelijkheden binnen een aanbod van gerenommeerde merken. Kom vrijblijvend onze fietsen en speed pedelecs testen.

Wil u een elektrische fiets leasen? Snuister tussen de modellen van Riese & Müller, Moustache, en Yuba. Bent u eerder een sportieve persoon? Dan is een koersfiets of MTB van BMC, Stevens, Scott of Thompson vast iets voor u. Voor de avonturier onder ons vind je bij Bombtrack of KONA zeker wat je zoekt. Hou je van snelheid? Dan kunt u bijvoorbeeld een kwalitatieve Stromer speed pedelec leasen.

Omdat u dagelijks en zonder frustratie zou kunnen genieten van uw woon-werktraject, kiezen wij bewust voor kwalitatieve aandrijvingssystemen in onze elektrische fietsen en speed pedelecs.

Speed Pedelec leasen E-bike leasen Elektrische fiets leasen Mountainbike leasen Bakfiets leasen Koersfiets leasen

Fietsleasing aanvragen

Bent u als werkgever of werknemer geïnteresseerd in fietsleasing? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy.

Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos fietsen leasen, is ons vak.

RM MY2023 Swing