Een pedelec leasen voor woon-werkverkeer? Vind nu je droomfiets!

Hoe werkt het leasen van een pedelec fiets?

Een speedpedelec of pedelec leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Pedelecleasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw firma samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een pedelec. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle pedelecs kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop waar de kosten voor pedelecleasing onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een pedelec leasen
How do we address leasing 190716 062132

Hoeveel kost de leasing van een pedelec fiets?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de speedpedelec en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een zorgeloze fietsleasing aan voor firma’s en hun werknemers.

Bij het leasen van een pedelec in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een pedelec ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Ik wil hier meer over weten

Kan u nog volgen: e-bike, speedbike, pedelec of speedpedelec?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een elektrische fiets, een e-bike, een speedbike en een speedpedelec?

Een elektrische fiets heeft een motor die u activeert door te trappen. U trapt net zoals bij een gewone fiets, maar u rijdt opmerkelijk sneller. Er zijn twee soorten elektrische fietsen: de e-bike met ondersteuning tot 25 km per uur en de speedpedelec met ondersteuning tot 45 km per uur.

De speedpedelec wordt wel eens een snelle e-bike of high speedbike genoemd, maar er zijn grote verschillen op fiscaal en wettelijk vlak. Vanwege de snelheid heeft de wet bijvoorbeeld bepaald dat de pedelec onder dezelfde regelgeving valt als bromfietsen. En dat brengt heel wat extra regelgeving met zich mee.

Ik wil een pedelec leasen
Nevo GH mit COBI

Pedelec leasing aanvragen

Wil u een speedpedelec leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte e-bikepolicy.

Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos e-bikes leasen, is ons vak.

Ik wil meer info

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!