Een speed pedelec leasen met Cyclobility

Hoe werkt het leasen van een speed pedelec fiets?

Een speed pedelec of pedelec leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Speed Pedelec leasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw firma samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een pedelec. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle pedelecs kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop waar de kosten voor het leasen van een speed pedelec onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een speed pedelec leasen

Hoeveel kost de leasing van een speed pedelec fiets?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de speed pedelec en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering voor je speed pedelec tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een zorgeloze fietsleasing aan voor firma’s en hun werknemers.

Bij het leasen van een pedelec in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een speed pedelec ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk. Echter kun je bij ons wel terecht om een speed pedelec te kopen. Bezoek hiervoor onze webshop of kom langs in één van onze winkels in Kluisbergen, Roeselare, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Gent. Een fiets leasen als zelfstandige? Dat is wel mogelijk bij ons.

Kan u nog volgen: e-bike, speedbike, pedelec of speed pedelec?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een elektrische fiets, een e-bike, een speedbike en een speed pedelec?

Een elektrische fiets heeft een motor die u activeert door te trappen. U trapt net zoals bij een gewone fiets, maar u rijdt opmerkelijk sneller. Er zijn twee soorten elektrische fietsen: de e-bike met ondersteuning tot 25 km per uur en de speed pedelec met ondersteuning tot 45 km per uur.

De speed pedelec wordt wel eens een snelle e-bike of high speedbike genoemd, maar er zijn grote verschillen op fiscaal en wettelijk vlak. Vanwege de snelheid heeft de wet bijvoorbeeld bepaald dat de pedelec onder dezelfde regelgeving valt als bromfietsen. En dat brengt heel wat extra regelgeving met zich mee.

Ik wil een speed pedelec leasen

Welke speed pedelec merken kunt u leasen bij Cyclobility?

Bij Cyclobility kunt u terecht voor heel wat premium speed pedelec merken die je kan leasen. Wij hebben onder andere de merken Stromer, Riese & Müller en Moustache in ons gamma.

Deze modellen worden heel vaak gekozen:

  • Stromer ST1
  • Stromer ST2
  • Stromer ST3
  • Stromer ST7
  • Riese & Müller Multicharger
  • Riese & Müller Charger
  • Riese & Müller Multithinker
  • Moustache Friday 27 FS Speed
Ik wil een speed pedelec leasen

Speed Pedelec leasing aanvragen

Wil u een speedpedelec leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte e-bikepolicy. Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing!

Ook interessant om te lezen