Fietsenwinkel in Sint-Niklaas

Adres

Bellestraat 10
9100 Sint-Niklaas

Openingsuren

Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 17u00
Zondag & Maandag: Gesloten

Contact

055 60 66 97
sint-niklaas@cyclobility.be

Contacteer ons
Cyclobility fietsenwinkel in Sint-Niklaas, gelegen in de Bellestraat.

Bezoek onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas

In de Bellestraat in Sint-Niklaas vind je onze fietsenwinkel terug. De fietsenwinkel heeft een ruime parking voor de winkel en is makkelijk bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer (5 à 6 minuten met de bus).

Fiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas. Onze enthousiaste winkelmedewerkers begeleiden je met veel plezier in het maken van de juiste keuze. Een speed pedelec kopen, een racefiets of toch liever een bakfiets? Binnen ons uitgebreid assortiment aan fietsen en merken vind je gegarandeerd je droomfiets.

In onze fietsenwinkel te Sint-Niklaas kun je net als in onze andere fietsenwinkels in je buurt een renteloze fietslening afsluiten. Zo kun je een fiets kopen en afbetalen op je eigen tempo.

Fiets leasen

Een fiets kopen is fijn, maar een fiets leasen via de werkgever is nog interessanter. In onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas kun je terecht voor persoonlijk advies rond onze fietsleasing oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Ontdek hier alle voordelen van fietsleasing.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.