Overschoenen kopen

Op zoek naar een paar degelijke overschoenen? Bij Cyclobility hebben we een groot aanbod overschoenen, voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar waterdichte overschoenen voor naar je werk te pendelen, of om te gaan mountainbiken, wij hebben het. Ontdek het in onze online shop of ga langs in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

35 resultaten

Waarom overschoenen kopen?

Overschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting voor elke fietser, of je nu een fervent wielrenner bent, van mountainbiken houdt, of gewoon dagelijks pendelt naar je werk. Deze handige accessoires bieden een aanzienlijke bescherming tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen en kou. Ze zijn speciaal ontworpen om je voeten en schoenen droog en comfortabel te houden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Als het gaat om fietsen in natte omstandigheden, zijn waterdichte overschoenen een must-have. Ze voorkomen dat water en modder je voeten bereiken, waardoor je rit aangenamer wordt, zelfs tijdens een regenbui. Voor de koudere dagen bieden isolerende overschoenen extra warmte, terwijl winddichte opties je voeten beschermen tegen gure wind.

Het assortiment aan overschoenen op de Cyclobility webshop is breed en varieert van aerodynamische modellen die vooral voor de snelheid zijn, tot robuuste versies die optimale bescherming bieden tegen regen en kou.

Hoe moet je overschoenen aantrekken?

Overschoenen kan je gewoon over je fietsschoen heen trekken. Overschoenen zijn langs alle kanten dicht, behalve aan de onderkant, zodat je de fietsschoen nog in je klikplaatje kunt bevestigen (in geval je natuurlijk met klikpedalen fietst).