Een koersfiets leasen met Cyclobility

Hoe werkt het leasen van een koersfiets?

Een koersfiets of racefiets leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Een koersfiets leasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw firma samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een koersfiets (of eender welk ander type fiets). Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle fietsen kunnen er getest worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop waar de kosten voor het leasen van een koersfiets onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een koersfiets leasen

Hoeveel kost de leasing van een racefiets?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de wielerfiets en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een zorgeloze fietsleasing aan voor firma’s en hun werknemers.

Bij het leasen van een koersfiets in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een fiets ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk. Echter kun je bij ons wel terecht om een koersfiets te kopen. Bezoek hiervoor onze webshop of kom langs in één van onze fietsenwinkels in Gent, Roeselare, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen.

Welke koersfiets merken kan je leasen?

Cyclobility heeft een ruim aanbod aan koersfietsen, gaande van merken zoals BMC, Orbea tot Thompson. U kan ze altijd vrijblijvend eens komen testen. Kom langs in ons testcenter in Kluisbergen en maak een heerlijk ritje doorheen de Vlaamse Ardennen. De Kwaremont en Paterberg trotseren, durf je het aan?

Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kunt om een mountainbike te leasen? Voor elke sportieveling wat wils.

Ja, ik wil een koersfiets leasen

Koersfiets leasing aanvragen

Wil u een koersfiets leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy. Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing!