Fietsenwinkel in Roeselare - Outlet center

ADRES

Ooststraat 117/119
8800 Roeselare

Outlet en kwalitatieve tweedehands fietsen.

OPENINGSUREN

Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag & Maandag: Gesloten

CONTACT

055 60 66 97
roeselare@cyclobility.be

Contacteer ons

Bezoek onze fietsenwinkel in Roeselare

Kom langs in onze mooie fietsenwinkel in hartje Roeselare om je droomfiets meteen over de meest heroïsche wegen te sturen.

Fiets kopen

Uiteraard kun je in onze fietsenwinkel in Roeselare terecht om een fiets te kopen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze. Wil je een elektrische fiets kopen, een koersfiets of toch liever een bakfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, BMC en Scott. Wist je trouwens dat je in onze fietsenwinkel in Roeselare net als in onze andere fietsenwinkels in je buurt een fietslening aan 0,0% rente kunt afsluiten? Hierdoor kun je een fiets aankopen en afbetalen op je eigen tempo.

Outlet center

Op zoek naar een goede deal? In ons outlet center in Roeselare vind je eindereeksfietsen en een hele grote voorraad kwalitatieve tweedehands fietsen van vroegtijdige verbrekingen van leasecontracten. Deze fietsen worden eerst nauwkeurig nagezien door onze eigen fietsherstellers, en krijgen een uitgebreid onderhoud. Nadien komen deze fietsen op onze website, en worden ze verkocht in onze fietsenwinkel in Roeselare. Als koper kan je nadien steeds bij ons terecht voor een onderhoud of herstelling. Bovenop een jaar garantie kan je deze fietsen ook aankopen via onze renteloze fietslening.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Roeselare ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietslease oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Roeselare waar ons professionele fietsenmakers je graag verder helpen. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze fietsenwinkel te Roeselare of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.