Fietspompen kopen

Of je nu de ideale bandenspanning wilt bereiken voor een soepele rit op je racefiets, gravelbike of mountainbike, of snel een fietsband oppompen moet na een lekke band onderweg; onze selectie fietspompen staat voor je klaar. Ons assortiment omvat zowel handige handpompen als krachtige vloerpompen met drukmeter , elk ontworpen om je banden moeiteloos op de juiste spanning te brengen. Onze handpompen zijn bijzonder compact, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op al je fietsavonturen. Ze bieden een praktische oplossing voor onderweg, terwijl onze vloerpompen perfect zijn voor thuisgebruik of als voorbereiding voor je tocht. Ontdek ze in onze webshop en koop eenvoudig online:

3 resultaten
1 - 3 van 3

Koop je fietspomp online bij Cyclobility

Bij Cyclobility hebben we een heel ruim en kwalitatief aanbod aan fietspompen samengesteld. Met topmerken zoals Lezyne vind je zeker je gading op onze shop. Onze fietspompen worden zorgvuldig uitgekozen met oog voor gebruiksgemak, duurzaamheid en performance. Gratis levering van fietspompen in België vanaf €50.

Fietspomp kopen in onze fietsenwinkels

Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze fietsenwinkels in je buurt. Ben je er nog niet helemaal aan uit welk fietspomp je nodig hebt? Twijfel je tussen een vloerpomp of een handpomp? Laat je dan begeleiden voor onze professionals. We hebben een fietsenwinkel in Gent, Kluisbergen, Aalst, Sint-Niklaas, Lier en Roeselare.