Fietsenwinkel in Gent

Adres

Handelsdokkaai 1
9000 Gent

Openingsuren

Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 17u00
Zondag & Maandag: Gesloten

Contact

055 60 66 97
gent@cyclobility.be

Contacteer ons
Cyclobility Fietsenwinkel in Gent, gelegen aan Dok Noord.

Ontdek wat onze klanten zeggen

Bezoek onze fietsenwinkel in Gent

In het noorden van gent, op wandelafstand van de Dampoort, vind je onze fietsenwinkel terug aan ‘De Nieuwe Dokken’. De nieuwe dokken is een geheel nieuw woon- en leefproject die de spil in de industriële geschiedenis van de stad opwaarderen.

Met een ligging aan de rand van Gent en dicht bij invalswegen zijn wij makkelijk bereikbaar. Bovendien heeft u per fiets en te voet via de Bataviabrug een makkelijke verbinding met de binnenstad.

In 2023 werd onze fietsenwinkel in Gent door het gerenommeerde vakblad Tweewieler verkozen tot klantvriendelijkste fietsenwinkel van 2023. De Tweewieler Award worden jaarlijks toegekend door een onafhankelijke vakjury.

Fiets kopen

Uiteraard kun je in onze fietsenwinkel in Gent centrum terecht om een fiets te kopen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze. Wil je een speed pedelec kopen, een koersfiets of toch liever een gewone stadsfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, BMC en Scott. Wist je trouwens dat je in onze fietsenwinkel te Gent net als in onze andere fietsenwinkels in je buurt een renteloze fietslening kunt afsluiten? Zo kun je een fiets aankopen en afbetalen op je eigen tempo.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Gent ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietslease oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Gent centrum. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.