Fietssloten kopen

Heb je net een nieuwe fiets gekocht? Dan is het essentieel om deze te beschermen tegen diefstal. De beste manier om je dierbare tweewieler veilig te houden, is door gebruik te maken van een betrouwbaar fietsslot. In ons gamma hebben we een kwalitatief aanbod aan fietsloten van gerenommeerde merken zoals Abus, Axa en Trelock. Van insteekkettingen tot beugelsloten, het beste fietsslot vind je bij Cyclobility. Ontdek ons kwalitatieve aanbod in onze webshop of bezoek ons voor persoonlijk advies in een van onze winkels. Jouw fiets verdient de beste bescherming.

7 resultaten
1 - 7 van 7

Koop je fietsslot online bij Cyclobility

Bij Cyclobility hebben we een heel ruim en kwalitatief aanbod aan fietssloten samengesteld. Met topmerken zoals AXA en Abus vind je zeker je gading op onze webshop. Onze fietssloten worden zorgvuldig uitgekozen met oog voor veiligheid tegen diefstal, duurzaamheid en performance. Gratis levering in België vanaf €50.

Fietssloten kopen in onze fietsenwinkels

Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze fietsenwinkels in je buurt. Ben je er nog niet helemaal aan uit welk fietsslot je nodig hebt? Twijfel je tussen een insteekketting of een beugelslot? Laat je dan begeleiden voor onze experts. We hebben een fietsenwinkel in Gent, Kluisbergen, Aalst, Sint-Niklaas, Lier en Roeselare.