Fiets leasen als zelfstandige

Als zelfstandig ondernemer een fiets leasen voor je dagelijks woon-werkverkeer, dat is perfect mogelijk. Als je kiest voor fietsleasing met Cyclobility, dan kan je genieten van onze uitstekende service. Ons fietsplan bestaat uit een omnium verzekering tegen diefstal en schade, de nodige fietsbijstand en jaarlijks onderhoud en herstellingen.

Ik wil meer info
  • Ontzorging van A tot Z
  • Uitmuntende service
  • Single Point Of Contact voor al je vragen

Is een fiets leasen voordelig als zelfstandige?

Als zelfstandige kan je de kosten van je leasefiets in je zakelijke kosten steken. Een bijkomend voordeel is dat je profiteert van gespreide betalingen bij het leasen van een fiets als zelfstandig ondernemer. In plaats van in één keer het volledige bedrag te moeten betalen, verdeel je de kosten over een afgesproken leaseperiode. Na deze periode heb je de mogelijkheid om de leasefiets over te nemen tegen de restwaarde.

Via onze fietsleaseformule voor zelfstandigen kan je ook zorgeloos de weg op. Deze formule omvat een omnium verzekering tegen diefstal en schade gedurende de volledige leaseperiode, fietsbijstand en jaarlijks onderhoud en herstellingen.

Fiets kopen als alternatief voor fietsleasing

Als zelfstandige kun je er ook voor kiezen om direct de fiets aan te kopen. In dat geval ben je onmiddellijk eigenaar van de fiets. Als je een fiets leaset ben je geen eigenaar van de fiets en blijft deze eigendom van de leasemaatschappij.

Als je een fiets koopt voor je zakelijke verplaatsingen, dan is deze ook 100% aftrekbaar. Ook accessoires die samenhangen met je fiets mag je volledig aftrekken. Denk maar aan een fietshelm of fietstas.

Bij Cyclobility hebben we momenteel heel interessante condities voor zelfstandigen die een fiets wensen aan te kopen.

Ik wil meer info over de voorwaarden

Ik ben klaar om een keuze te maken:

Veelgestelde vragen

  • Ja, als zelfstandige in bijberoep kun je een fiets leasen.

  • Ja, met een eenmanszaak kun je ook een fiets leasen.

  • Neen, als zelfstandige kun je geen gebruik maken van onze renteloze fietslening. Dit is enkel beschikbaar voor particulieren.