Fietsenwinkel in Aalst

Adres

Leopoldlaan 88
9300 Aalst

Ruime parking achteraan,
te bereiken via de binnenstraat.

Openingsuren

Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 17u00
Zondag & Maandag: Gesloten

Contact

055 60 66 97
aalst@cyclobility.be

Contacteer ons

Ontdek wat onze klanten zeggen

Bezoek onze fietsenwinkel in Aalst

In het noorden van Aalst, in de Leopoldlaan en langs de R41, vind je onze fietsenwinkel terug. Er is een ruime parking aanwezig achter de fietsenwinkel. Deze is te bereiken via de binnenstraat.

Fiets kopen

In onze fietsenwinkel in Aalst kun je terecht om je droomfiets te kopen. Onze professionele medewerkers begeleiden je met veel plezier in het maken van de juiste keuze. Wil je een gravelbike kopen, een koersfiets, een speed pedelec of liever een gewone stadsfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, Stromer, BMC en Scott. Wist je trouwens dat je in onze fietsenwinkel te Aalst net als in onze andere fietsenwinkels in je buurt een renteloze fietslening kunt afsluiten? Zo kun je een fiets aankopen en afbetalen op je eigen tempo.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Aalst ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietsleasing oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Aalst. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.