Fiets Kopen bij Cyclobility

Ontdek onze renteloze fietslening

Bij Cyclobility is het onze missie om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Daarom hebben we de renteloze fietslening in het leven geroepen. Honderden euro's besparen op de aankoop van je nieuwe fiets én afbetalen op je eigen tempo. Wie wil dat nu niet?

Simuleer je fietslening
  • Keuze uit topmerken
  • Mogelijkheid om fietsen te testen
  • 6 winkels om te ontdekken

Waarom een fiets kopen bij Cyclobility?

Bij Cyclobility heeft u talloze mogelijkheden binnen een aanbod van gerenommeerde merken. Kom vrijblijvend onze fietsen en speed pedelecs testen.

Wil u een elektrische fiets kopen? Snuister dan tussen de modellen van Riese & Müller, Moustache, Stromer en Yuba. Eerder op zoek naar een racefiets of MTB? Dan zullen de fietsen van BMC, Stevens, Scott, Orbea of Thompson uw prestaties naar een hoger niveau tillen. Voor de avonturier onder ons vind je bij Salsa & KONA zeker wat je zoekt.

Omdat u dagelijks en zonder frustratie zou moeten kunnen fietsen, kiezen wij bewust voor kwaliteit. Daarom kan u voor onze elektrische fietsen steevast op de betrouwbare middenmotoren van Bosch rekenen.

Bekijk ons aanbod: elektrische fietsen - Speed Pedelecs - Koersfietsen - Mountainbikes - Gravelbikes - Plooifietsen

Eerst testen, dan pas een fiets kopen

Fietsen wordt dezer dagen alsmaar belangrijker en het aanbod is dan ook zeer divers. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar.

Dit kan gaan van zeer comfortabele elektrische fietsen tot speed pedelecs, elektrische cargofietsen, maar ook racefietsen en mountainbikes.

En dit op drie unieke locaties! Vanuit onze fietsenwinkel in Kluisbergen geniet u van een ritje over de Oude Kwaremont, de Koppenberg, het jaagpad langs de Schelde of de oude spoorwegbedding.

Liever de stad in met de fiets? Dan kan je ook terecht in onze fietsenwinkel te Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of onze fietsenwinkel in Roeselare om de stedelijke wendbaarheid van onze fietsen te ervaren.

Naast deze ontdekkingstocht kan u bij ons terecht voor advies op maat. Met Cyclobility maakt u zonder zorgen de juiste keuze(s). Wist je trouwens dat je bij ons een renteloze fietslening kunt afsluiten zodat je een fiets kunt kopen op afbetaling?

Testrit boeken

Onderhoud & herstellingen

Voor het onderhoud en herstellingen van fietsen hebben wij naast onze 3 servicepunten ook 2 mobiele bussen rondrijden, deze mobiele fietshersteldienst komt bij u aan huis.

Maak een afspraak

Demomodellen of tweedehands fietsen

Raadpleeg ons huidig aanbod demomodellen of tweedehands fietsen. Ook deze fietsen kan u bij ons komen testen of bekijken.

Shop nu

Veelgestelde vragen

  • Ja, we hebben een aanbod tweedehands fietsen en demomodellen. Ook deze fietsen kan u bij ons komen testen of bekijken.

  • In onze winkels kun je betalen met cash, Bancontact, ecocheques en Visa.

  • Wij aanvaarden ecocheques in elke Cyclobility fietsenwinkel. In de webshop kun je hiermee niet betalen.

  • Een fiets op afbetaling kun je kopen in onze fietsenwinkel in Gent, Roeselare, Sint-Niklaas of Kluisbergen. Online is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om je financieringsaanvraag online te vervolledigen. Bij onze fietslening betaal je trouwens geen rente.

  • Een fiets op afbetaling kun je kopen in onze fietsenwinkel in Aalst, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen. Online is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om je financieringsaanvraag online te vervolledigen.