Waarom kiezen voor Cyclobility?

Bij Cyclobility is het onze bedoeling om zo veel mogelijk mensen op de fiets te krijgen en de fiets te zien als perfect alternatief voor de wagen. Of dit nu is voor je dagelijkse ritjes naar het werk, uitstapjes tijdens het weekend, rondritten of sportieve escapades met je fietskameraden.

Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever, werknemer als particulier. Alles voor de ideale, dagelijkse fietservaring. Of je nu een fiets wenst te leasen, te kopen of je huidige fiets heeft een onderhoud nodig? We got you covered!


Fietsenwinkels en testcenters

Een nieuwe fiets kopen? Dan loont het zeker de moeite om één van onze fysieke fietsenwinkels in de buurt te bezoeken. Je kan onze fietsen komen testen in één van onze testcenters in Gent, Kluisbergen, Aalst of Roeselare. Een fietslening aan 0% rente afsluiten? Ook dat kan bij ons.

Cyclobility is een partner à la carte

Wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele servicedienst, fietsenwinkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare en Aalst. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan. Wij zijn gespecialiseerd in fietslease voor bedrijven.

Info-momenten, test events, onderhoud, enz. Alles gebeurt op de de site van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een minimale extra workload en begeleiden de betrokken diensten van A tot Z bij de implementatie van fietslease.

Ook particulieren willen wij laten genieten van deze troeven. Een fiets testen, thuislevering en afstelling of het onderhoud bij jou op de stoep? Het kan met Cyclobility! Een fiets kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Onze klanten kunnen terecht bij één vast aanspreekpunt. Onze persoonlijke aanpak brengt een aangename en efficiënte dienstverlening met zich mee. Vragen over onderhoud, herstelling, verzekering, aanbod, problemen: één mail of telefoontje naar Cyclobility en wij gaan aan de slag.

Levering en diensten op locatie

Alle fietsen kunnen uitvoerig getest worden op één van de test events of in één van onze drie fietsenwinkels te Gent, Roeselare, Aalst of Kluisbergen. Nadien wordt de fiets steeds aan huis geleverd, deze wordt op maat afgesteld en alle technische aspecten worden overlopen.

Ook onderhoud en herstellingen van fietsen worden aan huis of op het werk uitgevoerd. Hierdoor kan je na het werkt direct terug fietsen en hoef je jouw fiets voor geen dag te missen.

Wat zeggen
onze klanten?

File-bestrijders, verenigt u! Cyclobility is de ideale partner voor het groene woon-werkverkeer op de fiets. Het is een jong, dynamisch bedrijf met een mooi aanbod aan zeer diverse en kwaliteitsvolle koop- en lease fietsen, opdat jouw personeel de auto op stal laat en zichzelf naar het werk trapt.

Marino Moons
Mobiliteitscoördinator Fluvius

Cyclobility is de ideale partner voor ons aanbod aan leasefietsen. Keuze aan fietsen, infosessies, onderhoud, herstellingen, administratie,… allemaal prima geregeld. Niet alleen de business op zich, maar ook de passie voor de fiets drijft het team van Cyclobility. Dat voelen wij als klant.

Patrick Knudde
Head Operations & Human Resources Isolava - Knauf

Ik wou heel even laten weten dat ik na melding op het nieuwe platform eerder deze week heel vlot een mail kreeg om afspraak vast te leggen waarna ik gisteren bezoek kreeg van Jasper om een probleem met mijn stuurstang op te lossen. Waar blijven jullie die vriendelijke goeie techniekers toch halen 😃 . Echt, héél correct, mooi op tijd even gebeld dat hij onderweg was en superlief tegen mijn (nieuwsgierige) kinderen. Enfin, fijne ervaring dus, keep up the good work!

Bedankt en alvast een heel fijn weekend voor het ganse team. Met de start van het nieuwe wegseizoen wordt dat ongetwijfeld een topweekend voor al die fietsliefhebbers 😉.

Pieter De Landtsheer
Verantwoordelijke personeelsadministratie - North Sea Port

Fiets werd vorige week vrijdag geleverd. En binnen de week had ik serieus mechanisch defect. (bij productie van de fiets gebeurd blijkbaar)

Heel vlug is het probleem aangepakt en opgelost. Van bij het eerste belletje voor het defect te melden.. Tot de super vlugge tussenkomst van de hersteldienst aan huis (met technieker Jasper, die zeer goed op de hoogte was en een man is die echt zijn stiel kent).

En dan nogmaals de tweede keer aflevering van de fiets, wat ook zeer vlot verliep. Jullie firma is een voorbeeld van hoe service na verkoop en klanten tevreden stellen, eigenlijk altijd zou moeten zijn! 👍

Filip Foré
Medewerker AZ Alma

Op minder dan 2 jaar tijd koos meer dan de helft van de medewerkers voor een fiets als alternatief vervoermiddel, goed voor gemiddeld 10.000 gefietste woon-werk kilometers per maand.

Filip Remmerie
Facility Manager, North Sea Port

Ik had al enkele weken geleden moeten laten weten dat jullie fantastisch zijn! Jullie deden jullie uiterste best om alles binnen de garantie te vermaken. Ook de voorafgaande offerte is fijn zo zijn we voorbereid op het kostenplaatje. Na enkele malen zoeken naar het probleem van onze bakfiets (uitvallen van de display) vonden jullie de oorzaak. Ik mocht blijven bellen om hulp 😉
Jullie bieden zeer goede service en steeds met een lach. Dit is heel fijn. Ik geef jullie naam zoveel mogelijk door naar medefietsers, want jullie zijn het waard 😉

Minne
Particuliere klant