Waarom kiezen voor Cyclobility?

Bij Cyclobility is het onze bedoeling om zo veel mogelijk mensen op de fiets te krijgen en de fiets te zien als perfect alternatief voor de wagen. Of dit nu is voor je dagelijkse ritjes naar het werk, uitstapjes tijdens het weekend, rondritten of sportieve escapades met je fietskameraden.

Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever, werknemer als particulier. Alles voor de ideale, dagelijkse fietservaring. Of je nu een fiets wenst te leasen, te kopen of je huidige fiets heeft een onderhoud nodig? We got you covered!

Andries Aumann, oprichten van Cyclobility fietslease

Fietsenwinkels en testcenters

Een nieuwe fiets kopen? Dan loont het zeker de moeite om één van onze fysieke fietsenwinkels in de buurt te bezoeken. Je kan onze fietsen komen testen in één van onze testcenters in Gent, Kluisbergen, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Roeselare. Een fietslening aan 0% rente afsluiten? Ook dat kan bij ons.

Cyclobility is een partner à la carte

Wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele servicedienst, fietsenwinkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier en Aalst. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan. Wij zijn gespecialiseerd in fietslease voor bedrijven.

Info-momenten, test events, onderhoud, enz. Alles gebeurt op de de site van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een minimale extra workload en begeleiden de betrokken diensten van A tot Z bij de implementatie van fietslease.

Ook particulieren willen wij laten genieten van deze troeven. Een fiets testen, thuislevering en afstelling of het onderhoud bij jou op de stoep? Het kan met Cyclobility! Een fiets kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Onze klanten kunnen terecht bij één vast aanspreekpunt. Onze persoonlijke aanpak brengt een aangename en efficiënte dienstverlening met zich mee. Vragen over onderhoud, herstelling, verzekering, aanbod, problemen: één mail of telefoontje naar Cyclobility en wij gaan aan de slag.

Cyclobility fietsleasing - Charlotte Steyaert

Vind je droomfiets

Onze topmerken

Levering en diensten op locatie

Alle fietsen kunnen uitvoerig getest worden op één van de test events of in één van onze drie fietsenwinkels te Gent, Roeselare, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen. Nadien wordt de fiets steeds aan huis geleverd, deze wordt op maat afgesteld en alle technische aspecten worden overlopen.

Ook onderhoud en herstellingen van fietsen worden aan huis of op het werk uitgevoerd. Hierdoor kan je na het werkt direct terug fietsen en hoef je jouw fiets voor geen dag te missen.

Mobiele hersteldienst voor fietsen van Cyclobility