Een fiets leasen als werknemer

Een fiets leasen via je bedrijf

U bent werknemer en u wil een fiets leasen via uw werkgever? Cyclobility kan daarbij helpen.

Stuur ons een berichtje! Als leasepartner én fietsenwinkel ineen zijn wij de perfecte partner voor een vlotte fietsleasing. Dankzij advies op maat én testgelegenheden, maakt u zeker de juiste keuze. Bovendien leveren we uw fiets aan huis en zorgen we voor een jaarlijks onderhoud op locatie. Onze fietslease is een totaalpakket!

Fietsleasing zonder zorgen →
  • Eerst testen, dan leasen
  • Met onderhoud en herstellingen
  • Fietsverzekering en pechverhelping

1. Eerst testen, dan leasen

Eerst en vooral moet u op zoek naar uw ideale fiets. Cyclobility organiseert jaarlijks één of meerdere testevents op de bedrijfsterreinen. Speciaal voor u! Wij brengen een 20-tal verschillende fietsen mee, gaande van de elektrische cargofiets tot speed pedelecs, maar ook comfortabele elektrische fietsen met lage instap, racefietsen en mountainbikes. Cyclobility geeft persoonlijk advies terwijl u onze collectie ontdekt.

Kan u niet aanwezig zijn op een van deze events? Geen nood! Alle fietsen kunnen op afspraak getest worden in ons testcenter te Kluisbergen, Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas of Gent.

Ik wil meer weten

2. Herstelling en onderhoud inbegrepen

Zodat u als werknemer maximaal en zonder problemen van uw fiets kan genieten, voorziet Cyclobility jaarlijks meerdere onderhoudsbeurten op locatie. We spreken samen met u een moment af waarop u de fiets kan laten nakijken.

Inbegrepen in een leasingcontract bij Cyclobility:

  • Algemeen nazicht van de bevestigingen en aanspanningen
  • Controle van ketting, tandwielen, trapas en vervanging indien nodig
  • Controle remmen (remkabels/remblokjes) en vervanging indien nodig
  • Spaak- en bandenspanning worden gecontroleerd
  • Vervanging van buitenbanden indien nodig
  • Controle verlichting / reflectoren
  • Diagnose en update van het Bosch e-bike System

Voor alle onderhoud en herstellingen werken we o.a. samen met BikeKing, de mobiele fietshersteldienst op maat.

Interessant, dat wil ik wel

3. Fietsverzekering en pechverhelping

Werd uw fiets beschadigd of gestolen? Voor alle fietsen wordt een omnium verzekering afgesloten tegen schade en diefstal. Cyclobility is uw aanspreekpunt voor problemen. Wij komen binnen de 24u met een oplossing; zo is iedere partij snel weer gerust.


Ervaart u technische problemen? Pechverhelping bij immobilisatie is 24/7 beschikbaar in België, Nederland en Luxemburg. Tot 15 km buiten de Belgische landsgrens maakt u dankzij Cyclobility aanspraak op gerichte bijstand.

Contacteer ons voor meer info

Fietsleasing aanvragen

Bent u als werkgever of werknemer geïnteresseerd in fietsleasing? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy.

Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos fietsen leasen, is ons vak.