Waarom een Stromer fiets kopen?

Een Stromer fiets is geen standaard e-bike maar een speed pedelec. Elke Stromer is uitergerust met een zeer krachtige achterwielmotor. Hierdoor haal je makkelijk snelheden tot 45 km/uur. Afhankelijk van het gekozen model, heeft de Stromer een vermogen tussen de 670 en 850 Watt. Dit maakt van de Stromer je ideale compagnon voor zowel vlakke als heuvelachtige wegen.

De Stromer ST modellen hebben een zeer strakke en sportieve looks waardoor ze een streling voor het oog zijn. Het Frame van een Stromer is bovendien vervaardigd uit robuust en zeer hoogwaardig materiaal. Hierdoor is Stromer de Porche onder de elektrische fietsen en speed pedelecs.

Eerst testen, dan pas een Stromer fiets kopen

Je koopt natuurlijk niet elke dag een elektrische fiets of speed pedelec. Door het overaanbod van verschillende merken en modellen zie je soms het bos door de bomen niet meer. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar, waaronder ook enkele exemplaren van de Stromer ST modellen.

De Stromer speed pedelecs kun je testen op drie unieke locaties. Vanuit onze fietsenwinkel in Kluisbergen geniet u van een ritje over de Oude Kwaremont, de Koppenberg, het jaagpad langs de Schelde of de oude spoorwegbedding. De Vlaamse Ardennen is de perfecte streek om de krachtige achterwielmotor van de Stromer te testen.

Liever de stad in met de fiets? Dan kan je ook terecht in onze fietsenwinkel in Gent om de stedelijke wendbaarheid van deze fietsen te testen.

Vanaf November gaat fietsenwinkel in Roeselare open! Ook daar zal je deze fietsen kunnen komen testen.

Naast de testritten kun je in onze fietsenwinkels ook terecht voor advies op maat. Onze gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat je de juiste keuze(s) maakt!

Ontdek de Stromer ST modellen

Stromer speed pedelecs worden vervaardigd in Zwitserland, daar worden ze met de hand gebouwd met enkel de allerbeste onderdelen. Ze worden gemaakt om de beste prestaties neer te zetten en dat met een zo’n strak mogelijke look.

Welk Stromer ST model past bij jou? Kom ze ontdekken in onze winkels.

  • Stromer ST1: dit model is een hoogwaardige speed pedelec tegen een scherpe prijs. De achterwiel motor van de ST1 heeft een vermogen van 670 W. Hierdoor haal je moeiteloos een topsnelheid van 45 km/h. Ideaal dus voor je dagelijks woon-werk verkeer. De ST1 is verkrijgbaar in twee varianten: Comfort en Sport (de iets sportievere variant).
  • Stromer ST2: deze speed pedelec is volledig geconnecteerd en heeft een achterwielmotor met een vermogen van 750 W. De ST2 is dus al een pak krachtiger en efficiënter in vergelijking met de ST1. De riemaandrijving van de ST2 is onderhoudsvrij en slijtvast (gaat tot drie keer langer mee dan een gewone ketting). Net zoals bij het eerste model, heb je ook hier weer de keuze tussen de Sport en de Comfort uitvoering.
  • Stromer ST3: deze e-bike heeft een achterwielmotor van 820 W. Het is een dynamische S-pedelec met aanpasbare zitpositie en slimme extra's voor stijlvolle mobiliteit. Ook het ST3 model komt in Sport en Comfort uitvoering.
  • Stromer ST5: dit is het topmodel van Stromer. De SYNO Motor heeft een vermogen van 850 W waarmee je moeiteloos 45 km/h haalt. Dit maakt de ST5 één van de krachtigste speed pedelecs op te markt. Deze S-pedelec met exclusieve componenten (zoals een Shimano XTR elektronisch versnelling systeem), volledig geïntegreerd design en sportmodus is perfect voor commuters die op zoek zijn naar maximale prestaties.

Leuk om te weten: bij de Stromer ST modellen zijn de batterijen uitwisselbaar, hierdoor is upgraden naar een andere batterij zeer eenvoudig. Je hebt de keuze uit een 500 Wh, 618 Wh, 814 Wh of 983 Wh batterij.

Koop een Stromer stockfiets

Op onze webshop verkopen wij verschillende stockfietsen. Omdat dit stockfietsen zijn, kunnen wij deze heel snel leveren na bestelling (gratis aan huis).

Onze stockfietsen zijn vaak demomodellen of tweedehands fietsen. Hierdoor kunnen wij deze vaak aan een scherpe prijs aanbieden waardoor je een echt koopje kunt doen! Onze techniekers zorgen er steeds voor dat je deze fietsen in nieuwstaat kunt kopen natuurlijk.

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte fiets.

Stromer fiets leasen

Zou je liever een elektrische fiets leasen? Ook dan ben je bij Cyclobility op het juiste adres. Wij bieden een efficiënte oplossing aan voor woon-werkverkeer door het leasen van kwalitatieve (elektrische) fietsen, waaronder ook de modellen van Stromer. Met ons fietsleaseplan streven we ernaar de werkgever en werknemer volledig te ontzorgen. Een fietslease bestaat uit de huur van een fiets, onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en een vervangservice. Contacteer ons als je interesse hebt in een fietslease.