Kinderzitjes voor de fiets

Een frisse neus halen met je kleine spruit op de fiets wordt een stuk aangenamer met een comfortabel kinderzitje. Daarom hebben we bij onze selectie specifiek gekozen voor het merk Thule, erkend als een van de meest kwalitatieve kinderzitjes op de markt. Deze kinderzitjes zijn uitvoerig getest om de veiligheid en het comfort van je kind te garanderen, wat ze ideaal maakt voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Thule kinderzitjes combineren een klassiek design met moderne designelementen, waardoor ze niet alleen veilig en comfortabel zijn, maar ook stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een zitje voor kleine kinderen of iets grotere kinderen, een fietszitje voor voorop of achterop, bij ons vind je het allemaal. Ontdek onze kinderzitjes voor de fiets in onze webshop of ga langs in één van onze winkelpunten in je buurt:

8 resultaten
1 - 8 van 8

Koop je kinderzitje online bij Cyclobility

Bij Cyclobility hebben we een heel ruim en kwalitatief aanbod aan kinderzitjes samengesteld. Met topmerken zoals Thule vind je zeker je gading op onze webshop. Onze kinderzitjes worden zorgvuldig uitgekozen met oog voor comfort voor je kleintje, duurzaamheid en veiligheid. Gratis levering in België vanaf €50.

Kinderzitje kopen in onze fietsenwinkels

Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze fietsenwinkels in je buurt. Ben je er nog niet helemaal aan uit welk kinderzitje je nodig hebt? Neem je fiets mee naar de winkel en laat je dan begeleiden voor onze experts. We hebben een fietsenwinkel in Gent, Kluisbergen, Aalst, Sint-Niklaas, Lier en Roeselare.