Onderhoud en herstellingen voor fietsen

WE FIX IT, YOU RIDE IT

Om zorgeloos te kunnen fietsen heeft je tweewieler soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hier willen wij jou als klant zoveel mogelijk ontlasten. Zeker gezien de toename in het aantal zwaardere elektrische fietsen en cargofietsen is er een nood ontstaan naar een meer mobiele service-oplossing.

Onderhoud of herstelling aanvragen

2 mobiele servicebussen en 6 fietsenwinkels

Bij Cyclobility beschikken we over 2 volledig uitgeruste mobiele servicebussen, onder het motto "WE FIX IT, YOU RIDE IT”. helpen wij je snel weer op pad. Natuurlijk kan je ook nog steeds terecht op onze vier vaste locaties: onze fietsenwinkel in Kluisbergen, Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier en Gent.

Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.

Vind je niet wat je zoekt, of heb je vragen over de herstelling die je wil laten uitvoeren? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Onderhoud of herstelling aanvragen

Veelgestelde vragen

  • Zeker en vast. Je kan met elke (elektrische) fiets terecht in alle Cyclobility-winkels. Of je de fiets nu in een andere winkel hebt gekocht of hij is van een merk dat we niet verdelen, dat maakt helemaal niet uit voor ons.