Goedkoopste fietslening met Cyclobility aan 0,0% rente

Fietslening met Cyclobility

Van plan om een elektrische fiets, speed pedelec of racefiets te kopen bij Cyclobility, maar zou je graag de aankoopkost spreiden over enkele jaren? Dat kan vanaf nu met de fietslening aan 0,0% JKP*. Bij Cyclobility nemen we de kost van de rente op ons zodat je een fiets kunt aankopen én afbetalen op je eigen tempo. Hierdoor hebben we de goedkoopste fietslening.

*Cyclobility draagt de kosten van de rente
Let op, geld lenen kost ook geld.

Simuleer je fietslening
Van plan om een elektrische fiets, speed pedelec of racefiets te kopen bij Cyclobility, maar zou je graag de aankoopkost spreiden over enkele jaren? Dat kan vanaf nu met de fietslening aan 0,0% JKP*.
 • Fietslening aan 0,00% rente: JKP
 • De goedkoopste fietslening in België
 • Keuze uit vele topmerken

Representatieve voorbeeld simulatie van een fietslening aan 0% rente

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 1.500 euro met een looptijd van 24 maanden aan een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 0,00%, betaalt u 24 maandelijkse aflossingen van 62,50 euro of in totaal 1.500 euro. Tarief geldig vanaf 01-01-2024 t.e.m. 30-06-2024 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een (elektrische) fiets, aangekocht door een particulier.

Simuleer zelf je fietslening op afbetaling

Je maandelijkse afbetaling

 • Maandelijkse afbetaling €${ result.monthly.toFixed(2) }
 • Rentevoet ${ result.interest }%
 • Looptijd ${ settings.months } maanden
 • Kredietbedrag €${ result.credit }
 • Totaal terug te betalen €${ result.total }

Besparing dankzij tussenkomst Cyclobility €${ result.totalSave.toFixed(2) } *
Start hier je aanvraag voor de goedkoopste fietslening

Plan afspraak in winkel (*) besparing berekend op basis van huidige interestvoet van ${ (settings.jkp * 100).toFixed(2) }%. Enkel mogelijk om een lening af te sluiten indien de fiets in een Cyclobility winkel gekocht wordt en niet cummuleerbaar met andere acties.

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026 256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: CYCLOBILITY- besloten vennootschap, Kerkstraat 14, 9690 Kluisbergen , 0659.786.377. Let op: geld lenen kost ook geld.

Verdien je investering terug

Wanneer je werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de investering in je nieuwe fiets gedeeltelijk of in sommige gevallen volledige terug te verdienen! Het nieuwe maximumbedrag van de fietsvergoeding bedraagt sinds 1 januari 2023 0,27 euro per afgelegde kilometer.

Stel dat je elke maand 10 dagen met de fiets over een afstand van 15 km naar het werk pendelt, enkele reis (dus 30 km in totaal per dag), dan heb je op een maand tijd 300 fietskilometers afgelegd. In dat geval maak je aanspraak op een fietsvergoeding van maximaal 81 euro per maand belastingvrij. Als je dit op jaarbasis bekijkt, dan komt dit neer op een fietsvergoeding van 972 euro per jaar.

Een fiets kopen kan dus heel interessant zijn!

Hoe werkt een fietslening?

Overtuigd van een lening op afbetaling? Fantastisch! Vooraleer je kunt genieten van je nieuwe fiets, moet je nog even onderstaande stappen doorlopen.

 1. Kom langs in de winkel
 2. Kies je droomfiets
 3. Doe samen met ons je financieringsaanvraag of in alle comfort thuis
 4. Bevestig de offerte indien je financiering is goedgekeurd
 5. Geniet van je nieuwe fiets

De financieringsaanvraag kun je doen in één van onze fietsenwinkels in je buurt of online. Doe je de aanvraag liever online, dan bezorgen wij je hiervoor een link. Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons voor meer info
Overtuigd van een renteloze fietslening? Fantastisch! Vooraleer je kunt genieten van je nieuwe fiets, moet je nog even onderstaande stappen doorlopen.

Voor welke fiets kan ik een fietslening aanvragen?

Je kan een fietslening aanvragen voor verschillende soorten fietsen (elektrische fiets, speed pedelec, racefiets, mountainbike, bakfiets,...) en verschillende gerenommeerde merken (Stromer, Riese & Müller, BMC, Moustache, Scott,...).

Omdat een nieuwe fiets een grote hap is uit je budget, vinden we het bij Cyclobility belangrijk om je optimaal te begeleiden in de aankoop van je nieuwe fiets. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar. Je kan onze fietsen komen testen in één van onze testcenters in Aalst, Gent, Kluisbergen, Sint-Niklaas, Lier of Roeselare.

Plan een testrit

Contacteer ons

Veelgestelde vragen over een fietslening

 • Een fiets op afbetaling kun je kopen in onze fietsenwinkel in Aalst, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen. Online is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om je financieringsaanvraag online te vervolledigen.

 • Een fietslease kun je enkel afsluiten via je werkgever. Als particulier is een fietsleasing niet mogelijk.

  Een fietslening kun je als particulier wel afsluiten. Bovendien ben je bij een fietslease geen eigenaar van de fiets, maar huurder. Een gemiddelde leasetermijn bedraagt 48 maanden. Op het einde van deze termijn is de fiets nog steeds eigendom van de leasemaatschappij. Dan kan je er voor kiezen de fiets over te nemen mits betaling van de restwaarde.

  Sluit je een fietslening af, dan ben je wel eigenaar van de fiets. Je hebt alleen een openstaande schuld tegenover de bank.

 • Als je een fietslening wil aanvragen, dan hou je best de bestelbon, je id-kaart, bankkaart met kaartlezer en rekeningnummer, en een bewijs van uw inkomsten en uitgaven klaar.

 • Ja, het is mogelijk om een tweedehands fiets op afbetaling te kopen.

 • Overzicht maximale looptijd van fietsleningen:

  • 1000-2500 euro: maximaal 24 maanden
  • 2600-3700 euro: maximaal 30 maanden
  • 3800-5600 euro: maximaal 36 maanden
  • 5700-7500 euro: maximaal 42 maanden
  • 7600-10000 euro: maximaal 48 maanden
  • 10000-15000 euro: maximaal 60 maanden
 • Ja, het is mogelijk om een lening voor een speed pedelec af te sluiten. Doordat wij de rente van de lening op ons nemen, kunnen wij de goedkoopste speed pedelec lening aanbieden.

  Simuleer je speed pedelec lening via onze calculator.

 • Ja, het is mogelijk om een elektrische fiets op afbetaling te kopen. Simuleer je elektrische fiets lening via onze online calculator.


 • Het maximale bedrag dat je kan lenen voor een fiets op afbetaling is variabel en afhankelijk van de looptijd en je terugbetalingsmogelijkheden. Je kunt niet meer lenen dan de aankoopprijs van je fiets.

 • Het grote voordeel van een fietslening, is dat je een fiets kunt kopen en deze kunt afbetalen in termijnen. Hierdoor krijg je wat financiële ademruimte. Bovendien nemen we bij Cyclobility de kost van de rente op ons zodat je een fiets kunt aankopen én afbetalen op je eigen tempo.