Goedkoopste fietslening met Cyclobility aan 0,0%

Fietslening met Cyclobility

Van plan om een elektrische fiets, speed pedelec of racefiets te kopen maar zou je graag de aankoopkost spreiden over enkele jaren? Dan kan vanaf nu met de renteloze fietslening van Cyclobility. Bij Cyclobility nemen we de kost van de rente op ons zodat je een fiets kunt aankopen én afbetalen op je eigen tempo. Hierdoor hebben we de goedkoopste fietslening.

Kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies:

Fietsenwinkel Gent
Fietsenwinkel Roeselare
Fietsenwinkel Kluisbergen

Riese muller fiets

Representatieve simulatie van een fietslening

Stel, je wenst een fietslening af te sluiten voor 3850 euro. Bij Cyclobility betalen wij de rente van de financiering, dus jij hebt een fietslening aan 0,0%. Als je de fiets gaat afbetalen over 36 maanden, dan komt dit neer op een maandelijkse aflossing van 106,94 euro. Op het einde van de rit heeft je nieuwe fiets je exact 3850 euro gekost.

Verdien je investering terug

Wanneer je werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de investering in je nieuwe fiets gedeeltelijk of in sommige gevallen volledige terug te verdienen! Het nieuwe maximumbedrag van de fietsvergoeding bedraagt sinds 1 januari 2022 0,25 euro per afgelegde kilometer.

Stel dat je elke maand 10 dagen met de fiets over een afstand van 15 km naar het werk pendelt, enkele reis (dus 30 km in totaal per dag), dan heb je op een maand tijd 300 fietskilometers afgelegd. In dat geval maak je aanspraak op een fietsvergoeding van maximaal 75 euro per maand belastingvrij. Als je dit op jaarbasis bekijkt, dan komt dit neer op een fietsvergoeding van 900 euro per jaar.

Hoe werkt een fietslening?

Overtuigd van een lening op afbetaling? Fantastisch! Vooraleer je kunt genieten van je nieuwe fiets, moet je nog even onderstaande stappen doorlopen.

  1. Kom langs in de winkel
  2. Kies je droomfiets
  3. Doe samen met ons je financieringsaanvraag of in alle comfort thuis
  4. Bevestig de offerte eenmaal je financiering is goedgekeurd
  5. Geniet van je nieuwe fiets

De financieringsaanvraag kun je makkelijk doen in één van onze fietsenwinkels of online. Doe je de aanvraag liever online, dan bezorgen wij je hiervoor een link.

Contacteer ons voor meer info
Ps200807 R5 012420 eci RGB8 2

Voor welke fiets kan ik een fietslening afsluiten?

Je kan een fietslening afsluiten voor verschillende soorten fietsen (elektrische fiets, speed pedelec, racefiets, mountainbike, bakfiets,...) en verschillende gerenommeerde merken (Stromer, Riese & Müller, BMC, Moustache, Scott,...).

Omdat een nieuwe fiets een grote hap is uit je budget, vinden we het bij Cyclobility belangrijk om je optimaal te begeleiden in de aankoop van je nieuwe fiets. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar. Je kan onze fietsen komen testen in één van onze testcenters in Gent, Kluisbergen of Roeselare.

Plan een testrit
Riese muller fiets

Veelgestelde vragen over een fietslening

Waar kan ik een fiets op afbetaling kopen?

Een fiets op afbetaling kun je kopen in onze fietsenwinkel in Gent, Roeselare of Kluisbergen. Online is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om je financieringsaanvraag online te vervolledigen.

Wat is het verschil tussen fietslease en een fietslening?

Een fietslease kun je enkel afsluiten via je werkgever. Als particulier is een fietsleasing niet mogelijk. Een fietslening kun je als particulier wel afsluiten. Bovendien ben je bij een fietslease geen eigenaar van de fiets, maar huurder. Een gemiddelde leasetermijn bedraagt 48 maanden. Op het einde van deze termijn is de fiets nog steeds eigendom van de leasemaatschappij. Dan kan je er voor kiezen de fiets over te nemen mits betaling van de restwaarde. Op het einde van de afbetaling van een fietslening is de fiets jouw eigendom.

Wat heb ik nodig om een fietslening aan te vragen?

Als je een fietslening wil aanvragen, dan hou je best de bestelbon, je id-kaart, bankkaart met kaartlezer en rekeningnummer, en een bewijs van uw inkomsten en uitgaven klaar.

Kan je een fietslening afsluiten voor een tweedehands fiets?

Neen, het is niet mogelijk om een tweedehands fiets op afbetaling te kopen.

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!