Een elektrische bakfiets leasen met Cyclobility

Hoe werkt het leasen van een elektrische bakfiets?

Een elektrische bakfiets leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Fietsleasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw bedrijf samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een elektrische bakfiets (of eender welk ander type fiets). Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle bakfietsen kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop waar de kosten voor bakfietsleasing onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een bakfiets leasen

Hoeveel kost de leasing van een bakfiets?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de elektrische bakfiets en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een zorgeloze fietsleasing aan voor firma’s en hun werknemers.

Bij het leasen van een bakfiets in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een fiets ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk. Echter kun je bij ons wel terecht om een bakfiets te kopen. Bezoek hiervoor onze webshop of kom langs in één van onze fietsenwinkels in Gent, Roeselare, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen.

Wat zijn de voordelen van een elektrische bakfiets?

Een bakfiets heeft heel wat voordelen in vergelijking met een standaard fiets. Zo is een bakfiets uitermate geschikt om veel spullen mee te nemen dankzij het grote laadvlak tussen voorwiel en stuur. Denk maar aan je wekelijkse boodschappen, grote pakketten die je moet vervoeren, kinderen die naar school moeten gebracht worden,...

Onze bakfietsen kun je aanpassen naar jouw persoonlijke noden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een bak met drie kinderzitjes, of een volledig afgesloten bak om boodschappen mee te doen. De bakken kan je trouwens volledig waterdicht afschermen. Zo blijven je kindjes of boodschappen droog bij regenachtig weer.

Naast een bakfiets kun je bij ons nog tal van andere elektrische fietsen leasen (zoals bijvoorbeeld een cargofiets).

Ja, ik wil een bakfiets leasen

Bakfiets leasing aanvragen

Wil u een elektrische bakfiets leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy. Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing!