Een elektrische fiets leasen met Cyclobility

Hoe werkt het leasen van een elektrische fiets?

Een elektrische fiets leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. Elektrische fietsleasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw firma samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een elektrische fiets. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle fietsen kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop: u kan er de bedragen voor het leasen van een elektrische fiets terugvinden. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een elektrische fiets leasen

Hoeveel kost de leasing van een elektrische fiets?

Een fiets leasen bestaat uit de huur van de elektrische fiets en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een fietsleasingpakket aan op maat van uw firma.

Bij het leasen van een elektrische fiets in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een fiets ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever ook een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk. Echter kun je bij ons wel terecht om een elektrische fiets te kopen. Bezoek hiervoor onze webshop of kom langs in één van onze winkels in Kluisbergen, Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier of Gent. Als zelfstandige een fiets leasen is wel mogelijk.

Welke elektrische fietsen kan je leasen?

Cyclobility heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. U kan ze vrijblijvend testen! Kom eens langs in ons testcenter in Kluisbergen en maak een heerlijk ritje doorheen de Vlaamse Ardennen.

Omdat u dagelijks en zonder frustratie zou kunnen genieten van uw woon-werktraject, kiezen wij bewust voor de Bosch middenmotor in onze elektrische fietsen.

Bij ons kunt u terecht voor een fietslease van een E-bike of een elektrische fiets, maar ook het leasen van een speed pedelec behoort tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil een elektrische fiets leasen

Elektrische fiets leasing aanvragen

Wil u een elektrische fiets leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy. Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos en elektrisch leasen, is ons vak.