Riese en Mülller elektrische fiets kopen

Met een Riese en Müller e-bike ga je comfortabel de baan op. Dit Duits topmerk staat bekend om zijn hoogwaardige elektrische fietsen en speed pedelecs die garant staan voor uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Bij Cyclobility kun je terecht voor verschillende Riese en Müller modellen, waaronder de populaire Nevo, Charger, Roadster, Swing, Tinker, Multicharger, Supercharger, Delite en Packster. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle elektrische stadsfiets of een krachtige speed pedelec die tot 45 km/uur gaat, wij hebben het allemaal.

48 resultaten

Waarom een Riese & Müller fiets kopen?

Riese & Müller wordt in één adem genoemd met topkwaliteit. Deze elektrische fietsen zijn zeer comfortabel en uitgerust met de meest innovatieve technologieën waar e-bikes tegenwoordig van voorzien worden. Hierdoor is Riese & Müller de Rolls-Royce onder de elektrische fietsen en speed pedelecs.

De Riese & Müller fietsen zijn stijlvol en sportief tegelijkertijd. Daarnaast worden ze standaard voorzien van Bosch-motoren en batterijen. Bosch is zeer betrouwbaar en heeft een uitstekende dienst na verkoop service. Elke fiets kan je configureren naar jouw persoonlijke voorkeur. Je kan kiezen voor een klassieke ketting aandrijving, een riemaandrijving met een traploze binnennaaf en voor wie het neusje van de zalm wil is er ook een Rohloff versie. De elektrische fietsen en speed pedelecs zijn afgemonteerd met de beste materialen. Bovendien, kan je bij heel wat modellen voor de dual battery optie kiezen. Hiermee kan je tot een capaciteit van 1250 Wh kiezen. Hierdoor zijn dagtochten tot meer dan 200 km mogelijk.

Eerst testen, dan pas een Riese und Müller fiets kopen

Je beslist natuurlijk niet elke dag om een e-bike of speed pedelec aan te kopen. Door het overaanbod van verschillende merken en modellen zie je soms het bos door de bomen niet meer. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar, waaronder ook heel wat exemplaren van Riese & Müller.

De Riese en Müller e-bikes en speed pedelecs kun je testen op twee unieke locaties. Vanuit onze fietsenwinkel in Kluisbergen geniet u van een ritje over de Oude Kwaremont, de Paterberg, het jaagpad langs de Schelde of de oude spoorwegbedding. De Vlaamse Ardennen is de perfecte streek om de full suspension modellen te testen. Deze zijn over kasseiwegen nog steeds erg comfortabel.

Liever de stad in met de fiets? Dan kan je ook terecht in onze fietsenwinkel in Gent. Dan moet je zeker de R&M Packster 70 cargofiets uitproberen. De meest wendbare bakfiets op de markt! Binnenkort openen we ook een fietsenwinkel in Roeselare waar je dezelfde testmogelijkheden hebt.

Naast de gratis testritten kun je in onze fietsenwinkels ook terecht voor advies op maat. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat je de juiste keuze(s) maakt!

Ontdek de Riese und Müller modellen

De Riese & Müller fietsen worden vervaardigd in Duitsland. Daar worden de fietsen gebouwd met enkel de allerbeste onderdelen en accessoires. Alle fietsen worden op bestelling gemaakt omdat elk model persoonlijk configureerbaar is.

Het Riese en Müller aanbod is heel divers. Zo zijn er verschillende cargo- en bakfietsen (Load 60 & 75) waarmee je tot wel 3 kinderen comfortabel en veilig kunt vervoeren. Op zoek naar een stadsfiets? Dan moet je zeker eens de Charger3 en Supercharger bekijken. Deze modellen zijn uitermate geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer en lange fietstochten. Verder heb je ook nog de Swing, Cruiser, Roadster, Nevo, Multicharger en Delite modellen. Keuze genoeg dus.

Maar welke R&M fiets past nu het best bij jou? Kom langs in één van onze filialen om de fietsen te testen en krijg advies op maat.

Koop een Riese en Müller stockfiets

Op onze webshop verkopen wij tal van Riese en Müller stockfietsen. Omdat dit stockfietsen zijn, kunnen wij deze heel snel en gratis leveren aan huis na je bestelling.

Naast onze stockfietsen hebben we ook enkele tweedehandsmodellen. Dit zijn onze oude demomodellen of fietsen die terugkomen na een fietsleaseplan. Hierdoor kunnen wij deze vaak aan een scherpe prijs aanbieden waardoor je een koopje kunt doen! Onze fietstechniekers zorgen er voor dat de tweedehands en demo modellen bijna zo goed als nieuw verkocht worden.

Je droomfiets niet gevonden? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte fiets of e-bike.

Riese en Müller fiets leasen

Zou je liever een elektrische fiets leasen? Ook dan ben je bij Cyclobility op het juiste adres. Wij bieden een efficiënte oplossing aan voor woon-werkverkeer door het leasen van kwalitatieve (elektrische) fietsen, waaronder ook de topmodellen van Riese & Müller. Met ons fietsleaseplan streven we ernaar de werkgever en werknemer volledig te ontzorgen. Een fietslease bestaat uit de huur van een fiets, onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en een vervangservice. Contacteer ons als je interesse hebt in een fietslease.