Fietsenwinkel in Lier

Opening voorzien op 14 mei 2024

Adres

Arthur Vanderpoortenlaan 21, 2500 Lier

Openingsuren

Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 17u00
Zondag & Maandag: Gesloten

Contact

055 60 66 97
lier@cyclobility.be

Contacteer ons

Bezoek onze fietsenwinkel in Lier

In het centrum van Lier, op wandelafstand van het stadspark en in de schaduw van de prachtige Zimmertoren, vind je onze fietsenwinkel terug.

Bereikbaarheid is een van de sterke punten van onze fietsenwinkel in Lier. Gelegen nabij de R16, biedt onze fietsenwinkel in Lier gemakkelijke toegang voor zowel automobilisten als fietsers die gebruik maken van het uitgebreide netwerk aan fietssnelwegen in de regio. De winkel is vlot te bereiken via de F17 (Lier-Boom), F103 (Lier-Herentals), F11 (Lier-Antwerpen), en F104 (Lier-Aarschot).

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen of graag in het centrum van Lier zijn, is onze locatie eveneens gunstig:

  • Op slechts 1,5 km afstand van het station van Lier, waardoor we gemakkelijk te vinden zijn voor wie met de trein reist.
  • Een korte wandeling van 650m brengt je van de Grote Markt naar onze winkel.
  • Voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer, ligt onze winkel op slechts 450m van een druk bereden bushalte.

Fiets kopen

Zou je graag een nieuwe fiets kopen? Dan kun je hiervoor uiteraard terecht in onze fietsenwinkel in Lier. In onze winkel vind je een breed assortiment fietsen terug, gaande van sportieve fietsen, zoals racefietsen en gravelbikes, tot elektrische fietsen en speed pedelecs. Daarnaast beschikken we over een breed scala aan premium merken, waaronder Riese & Müller, Stromer, Orbea, en Moustache.

Interessant om te weten: net zoals in onze andere vestigingen, kun je in Lier profiteren van een renteloze fietslening. Zo kun je een fiets kopen en afbetalen op je eigen tempo.

Fiets leasen

Naast de aankoop van een fiets, bieden we in onze fietsenwinkel in Lier ook persoonlijk advies over onze fietslease-oplossingen. Wist je dat een fiets leasen financieel zeer aantrekkelijk kan zijn? Bij een fietslease zijn niet alleen de huur van de fiets inbegrepen, maar ook alles wat je fietservaring compleet maakt: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand, en een vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Ook je fiets verdient soms wat extra aandacht. Voor jaarlijks onderhoud of een herstelling kun je terecht in onze fietsenwinkel in Lier. Maak een afspraak voor het onderhoud van jouw fiets in onze winkel, of reserveer onze mobiele servicebus. Zo kunnen we jouw fietsen bij jou thuis op de oprit, of op kantoor, komen herstellen.