Cyclobility fietsenwinkels in de buurt

6 fietsenwinkels in je buurt

Op zoek naar een fietsenwinkel in de buurt? Kom dan langs in één van onze fietsenwinkels in Gent, Roeselare, Aalst, Sint-Niklaas, Lier of Kluisbergen waar je advies op maat krijgt en onze fietsen uitvoerig kunt testen.

 • Elke donderdag open tot 20u
 • Advies op maat
 • Vlot bereikbaar

Fietsenwinkels vol premium brands in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Spring dan zeker eens binnen in één van onze fietsenwinkels in je buurt. Onze gemotiveerde medewerkers zijn echte specialisten die hun ruime, up-to-date kennis over de fiets graag met je delen. Bij Cyclobility dragen we kwaliteit hoog in het vaandel en zijn we zeer selectief in de merken die we verdelen. Zo zul je in onze fietsenwinkels enkel gerenommeerde merken en premium brands terugvinden (Riese & Müller, Stromer, BMC, Scott, Moustache,…). Daarnaast hebben we een heel divers aanbod aan type fietsen: we hebben zeer comfortabele elektrische fietsen en speed pedelecs, elektrische bakfietsen, maar ook koersfietsen en mountainbikes.

Omdat het niet altijd evident is om na de werkuren nog binnen te springen in een fietsenwinkel in de buurt, zijn onze filialen elke donderdag open tot 20 uur. Ideaal dus om langs te komen voor advies, een fiets te testen of je herstelling op te halen of binnen te brengen.

Financiering op maat

Wil je een fiets kopen maar zou je graag de aankoopkost spreiden over enkele jaren? Dan kan je een renteloze fietslening afsluiten in één van onze fietsenwinkels in de buurt. Onze fietslening is uniek want we kunnen een rente van 0,0% aanbieden (omdat we de kosten van de rente op ons nemen).

Onderhoud- en hersteldienst in de buurt

Als fervent fietser is het altijd aangenaam als er een fietsenwinkel in de buurt is waar je beroep kunt op doen voor je periodiek onderhoud en herstellingen van je fiets. Om zorgeloos te kunnen blijven fietsen kun je in onze fietsenwinkels terecht voor deze diensten. Maak voor het onderhoud van je fiets een afspraak bij een fietsenwinkel in de buurt of reserveer onze mobiele servicebus en laat je fiets herstellen op de oprit of bij je op kantoor.

Fietsleasing voor bedrijven

Naast de verkoop van fietsen zijn wij ook gespecialiseerd in fietsleasing. Ook hiervoor kun je terecht in één van onze fietsenwinkels in de buurt. Fietsleasing is een zeer interessant voor zowel werknemer als werkgever. We leggen je graag uit hoe je budgetneutraal fietslease kunt implementeren binnen je bedrijf. Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk.

Onze fietsenwinkels in de buurt

Gent – Handelsdokkaai 1

We hebben een heel mooie fietsenwinkel in Gent waar je onze fietsen, fietskledij en accessoires kunt komen ontdekken. Met een ligging aan de rand van Gent en dicht bij invalswegen zijn wij makkelijk bereikbaar. We nodigen iedereen uit om ons een bezoekje te brengen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze.

Roeselare – Ooststraat 117/119

Ook in het centrum van Roeselare hebben we een leuke fietsenwinkel. Net zoals in onze andere filialen kunnen fietsers in onze fietsenwinkel in Roeselare terecht voor een testrit, onderhoud en herstellingen, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal. Onze professionele medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in je zoektocht naar een nieuwe fiets.

Kluisbergen – Kerkstraat 14

In het hartje van de Vlaamse Ardennen, aan de voet van de Kwaremont en op een boogscheut van de Paterberg, vind je onze fietsenwinkel in Kluisbergen. Zoek je een elektrische fiets, een speed pedelec of sportieve fiets? In onze winkel kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken.

Aalst - Leopoldlaan 88

In 2023 opende Cyclobility een nieuwe fietsenwinkel in Aalst. Onze winkel in Aalst is heel goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke fiets voor je dagelijks woon-werkverkeer, ook in dit filiaal hebben voor iedereen de perfecte tweewieler.

Sint-Niklaas - Bellestraat 10

Op dinsdag 24 oktober 2023 opende Cyclobility een vijfde fietsenwinkel, deze keer in Sint-Niklaas. De nieuwe fietsenwinkel in Sint-Niklaas is vlot bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. In onze winkel zorgen we ervoor dat je voor elk type fiets een ruim assortiment aan testmodellen vindt.

Lier - Arthur Vanderpoortenlaan 21

Onze fietsenwinkel in Lier, die open ging in mei 2024, bevindt zich in het centrum, dicht bij het stadspark en de Zimmertoren. De winkel is goed bereikbaar, zowel voor automobilisten als fietsers, dankzij de nabijheid van de R16 en diverse fietssnelwegen zoals de F17, F103, F11 en F104. Het station van Lier ligt op 1,5 km afstand, en de Grote Markt op slechts 650 meter. Voor wie met de bus komt, is er een bushalte op 450 meter van de winkel.

Veelgestelde vragen over onze fietsenwinkels

 • Op onze website heeft elke winkel zijn eigen pagina. Daarop vind je het adres, de contactgegevens en ook de openingsuren per filiaal.

  Alle winkels zijn op maandag en zondag gesloten. Op donderdag zijn we telkens open tot 20 uur.

 • Zeker en vast. Je kan met elke (elektrische) fiets terecht in alle Cyclobility-winkels. Of je de fiets nu in een andere winkel hebt gekocht of hij is van een merk dat we niet verdelen, dat maakt helemaal niet uit voor ons.

 • Ja, we hebben een aanbod tweedehands fietsen en demomodellen. Ook deze fietsen kan u bij ons komen testen of bekijken.

 • Momenteel zijn er zes Cyclobility fietsenwinkels in België. Er is een winkel in Gent, Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier en Kluisbergen.

 • Wij aanvaarden ecocheques in elke Cyclobility fietsenwinkel. In de webshop kun je hiermee niet betalen.

 • In onze winkels kun je betalen met cash, Bancontact, ecocheques en Visa.