Direct naar
  Nieuws

  Fietsleasing mogelijk voor PC 111 en 209 in de metaalindustrie via eindejaarspremie

  Ben je actief in de metaalnijverheid? Dan hebben we goed nieuws voor jou: medewerkers van PC 111 en 209 krijgen de mogelijkheid om een fiets te leasen via optimalisatie van de eindejaarspremie. In deze blog lees je voor welke bedrijven dit geldt en vanaf wanneer je een fiets kunt leasen.

  Fietsleasing: een slimme zet voor metaalbedrijven

  Fietsleasing is enorm populair om het loonpakket aantrekkelijker te maken. En dat is logisch, want voor bedrijven is het budgetneutraal. Maar fietsleasing biedt zoveel meer voordelen . Het laat zien dat je duurzaam transport belangrijk vindt, wat goed is voor je imago op het gebied van duurzaamheid. Ook versterkt het je merk als werkgever, verbetert het de loyaliteit van je werknemers en verhoogt het hun tevredenheid.

  Kan mijn bedrijf ook fietsleasing via eindejaarspremie aanbieden?

  Het zou zonde zijn om deze kans in de metaalsector te missen. Maar let op: er zijn twee belangrijke voorwaarden:

  Alleen voor bedrijven in Vlaanderen

  In België zijn de regels soms ingewikkeld. Is je bedrijf alleen gevestigd in Wallonië of Brussel? Dan is fietsleasing (nog) geen optie in de metaalnijverheid. Maar heeft je bedrijf vestigingen in Vlaanderen én in Wallonië of Brussel? Dan kun je in al je vestigingen fietsleasing aanbieden.

  Een bedrijfs-cao is noodzakelijk

  Om fietsleasing te starten, moet je bedrijf een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) hebben waarin fietsleasing is opgenomen.

  Vanaf wanneer is fietsleasing mogelijk? 

  Fietsleasing in de metaalnijverheid is mogelijk met ingang van de eindejaarspremie van 2023! Uiteraard moet je werkgever wel verbonden zijn aan een fietsleasepartner, zoals Cyclobility. Informeer je werkgever dus snel nog van de vele voordelen die fietsleasing te bieden heeft en geniet dit jaar nog van fietsleasing. 

  Cyclobility = jouw partner voor een complete ontzorging

  Bij Cyclobility begrijpen we dat de stap naar fietsleasing een belangrijke beslissing is. Daarom zetten we ons in om deze ervaring zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Met onze zeven jaar ervaring als pionier in de fietsleasing, hebben we een diepgaand inzicht in wat zowel werkgevers als werknemers nodig hebben.

  Wij bieden een totaalpakket aan: elke leasefiets is omnium verzekerd en inclusief onderhoud en herstellingen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten of problemen. Bovendien leveren we de fietsen rechtstreeks aan huis, en bieden we de mogelijkheid om onze fietsen uit te testen tijdens onze testevents of in één van de Cyclobility fietsenwinkels in uw buurt .

  We onderscheiden ons door alles in eigen beheer te houden. Dit stelt ons in staat om een hoogwaardige service te garanderen en een eenvoudige werking te bieden zonder de tussenkomst van een fietshandelaar. Onze communicatie verloopt vlot via onze app, website, telefoon of e-mail, waardoor we altijd bereikbaar zijn.

  Verder proberen we ook de werkgever en HR te ontzorgen dankzij een op maat gemaakte webshop. Hierdoor kunnen we de administratieve lasten minimaliseren. Hulp nodig bij het opstellen van de interne CAO? Ook daar ondersteunen we graag in mee. Ons doel is 100% klanttevredenheid, en we werken onophoudelijk om dit te bereiken en te behouden. 

  Ontdek hier fietslease ervaringen van andere bedrijven.

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.