De fiets als oplossing voor woon-werkverkeer in België.

Fietsleasing met Cyclobility

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Alles voor de ideale, dagelijkse fietservaring. Wij kiezen zonder aarzelen voor partners die, net zoals ons, ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen.

Ja, ik wil een
fiets leasen!

De troeven van Cyclobility

Cyclobility is een leasepartner à la carte: wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele service-dienst, fietsenwinkels en testcenters in Kluisbergen en Gent. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan. Wij zijn gespecialiseerd in fietslease voor bedrijven. Info momenten voor jouw medewerkers, test events, onderhoud, enz. Alles gebeurt op de de site van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een minimale extra workload en begeleiden de betrokken diensten van A tot Z bij de implementatie van fietslease.

Single point of contact

Onze klanten kunnen terecht bij één vast aanspreekpunt. Onze persoonlijke aanpak brengt een aangename en efficiënte dienstverlening met zich mee. Vragen over onderhoud, herstelling, verzekering, aanbod, problemen: één mail of telefoontje naar Cyclobility en wij gaan aan de slag.

Home 1

Top-merken voor woon-werkverkeer

Met extra aandacht voor de noden van de dagelijkse woon-werkverkeer werd een kwalitatief assortiment samengesteld. Ons aanbod bestaat uit de beste merken die vandaag op de markt zijn. Betrouwbaarheid staat voor Cyclobility op nr. één en vandaar ook de bewuste keuze om voor onze elektrische fietsen enkel met producenten samen te werken die Bosch motoren gebruiken.

Levering en diensten op locatie

De werknemer kan alle fietsen uitvoerig testen op één van de test events. Nadien wordt de fiets steeds aan huis geleverd, deze wordt op maat afgesteld en alle technische aspecten worden overlopen. Ook onderhoud en herstellingen worden aan huis of op het werk uitgevoerd. Hierdoor kan je na het werkt direct terug fietsen en hoef je jouw fiets voor geen dag te missen.

18 Packster 80 plus Nevo 1 compressor

Onze fietsen testen

Cyclobility geeft klanten de mogelijkheid op zoek te gaan naar hun ideale fiets. Dat kan in Kluisbergen en Gent, waar de deuren van onze testcenters altijd voor u openstaan, of bij u op het werk: Cyclobility organiseert een testevent op locatie. Alle fietsen kunnen er getest worden. Zal u kunnen kiezen?

Ja, ik wil
een fiets leasen!

“North Sea Port zet al jarenlang in op de gezondheid en het comfort van haar medewerkers. We willen de medewerkers van Nort Sea Port daarom ook een duurzaam alternatief bieden voor het traditionele woon-werk en privé verkeer met de wagen. Op minder dan 2 jaar tijd koos meer dan de helft van de medewerkers voor een fiets (85 in totaal) als alternatief vervoermiddel, goed voor gemiddeld 10.000 gefietste woon-werk kilometers per maand.”

— Filip Remmerie, Facility Manager North Sea Port

“Cyclobility is de ideale partner voor ons aanbod aan leasefietsen. Keuze aan fietsen, infosessies, onderhoud, herstellingen, administratie, … : allemaal prima geregeld. Niet alleen de business op zich, maar ook de passie voor de fiets drijft het team van Cyclobility. Dat voelen wij als klant.”

— Patrick Knudde, Head Operations & Human Resources Isolava - Knauf

"File-bestrijders, verenigt u! Cyclobility is de ideale partner voor het groene woon-werkverkeer op de fiets. Het is een jong, dynamisch bedrijf met een mooi aanbod aan zeer diverse en kwaliteitsvolle koop- en lease fietsen, opdat jouw personeel de auto op stal laat en zichzelf naar het werk trapt.

— Marino Moons, mobiliteitscoördinator Fluvius

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!