Direct naar
  Nieuws

  Cyclobility nu ook aanwezig in Aalst met fietsenwinkel

  Op 7 april opent Cyclobility een vierde fietsenwinkel in Aalst. Naast de bestaande winkels in Kluisbergen, Gent en Roeselare, heeft Cyclobility nu ook een vestiging in de Ajuinenstad.

  De opening van deze vierde fietsenwinkel in Aalst ligt in lijn met de groei die Cyclobility momenteel aan het doormaken is. Vorig jaar was er nog de kapitaalsinjectie door onder andere Degroof Petercam en ook de vraag naar (elektrische) fietsen blijft toenemen. Steeds meer Belgen laten de wagen links liggen en kiezen bewust voor duurzame mobiliteit, de fiets.

  “De nieuwe fietsenwinkel in Aalst is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten. De locatie is strategisch langs de drukke Leopoldlaan waar dagelijks veel mensen voorbij komen. Aalst telt heel wat pendelaars die dagelijks naar Brussel of Gent rijden met de wagen. Hen willen we stimuleren om te kiezen voor een elektrische fiets of speed pedelec als het ideale vervoermiddel voor hun dagelijkse woon-werkverkeer”, aldus oprichter Andries Aumann.

  Investeren in fysieke fietsenwinkels: eerst testen, dan kopen

  Met de opening van deze nieuwe fietsenwinkel in Aalst willen we beantwoorden aan de vraag en de behoeften van de fietsende Aalstenaar. We blijven bewust investeren in fysieke fietsenwinkels omdat we merken bij consumenten dat er veel vraag is om eerst een fiets te testen en dan pas te kopen. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme om de juiste fiets te vinden.

  Uniek bij Cyclobility is de renteloze fietslening die je kunt afsluiten. Wij nemen de kosten van de rente op ons zodat mensen een fiets kunnen aankopen én afbetalen op hun eigen tempo. Hierdoor kunnen we de goedkoopste fietslening op de markt aanbieden. Een concept dat aanslaat!

  Ruim aanbod aan premium merken

  Bij Cyclobility hechten we veel belang aan kwaliteit en fietscomfort. We zijn daarom zeer zorgvuldig in het selecteren van de merken die we aanbieden. In onze winkel in Aalst verdelen we tal van premium merken, waaronder Stromer , Riese & Müller , BMC , Orbea en Scott . Zijn er toch problemen met een fiets? Dan kunnen mensen beroep doen op onze service aan huis of hun fiets binnen brengen in de winkel.

  We nodigen graag iedereen vrijblijvend uit om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe fietsenwinkel in Aalst. Omdat het voor de werkende mens niet altijd evident is om na de werkuren binnen te springen in een fietsenwinkel, zijn al onze fietsenwinkels op donderdag open tot 20 uur . Ideaal dus om langs te komen voor advies, een fiets te testen of je herstelling op te halen of binnen te brengen

  Over Cyclobility

  Andries richtte Cyclobility 7 jaar geleden op in Kluisbergen. Hij had één doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor hun dagdagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgetneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omnium verzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf willen we volledig ontzorgen.

  Oorspronkelijk was het nooit de bedoeling om fietsenwinkels te openen. Echter, op vraag van onze partners hebben we in 2021 een eerste fietsenwinkel geopend in Kluisbergen. Met succes dus, want anno 2023 openen we onze vierde fietsenwinkel, in Aalst. In onze fietsenwinkel kunnen fietsers terecht voor onderhoud en herstellingen, een testrit, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal.

  Vragen? Contacteer Andries Aumann:

  +32 483 25 60 18
  andries@cyclobility.be

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.