Een e-bike leasen met Cyclobility

Hoe werkt het leasen van een e-bike?

Een e-bike leasen bij Cyclobility is zeer eenvoudig: ons team biedt werkgevers en werknemers een totaalpakket aan. E-bikeleasing is voor uw bedrijf een grote stap in de juiste richting!

Beslist uw bedrijf samen te werken met Cyclobility? Dan komen wij eerstdaags een presentatie geven aan alle medewerkers die geïnteresseerd zijn het leasen van een e-bike. Na een periode van een tweetal weken, waarin de werknemer kan nadenken of hij/zij wil instappen in ons leasing programma, organiseren wij een test event op uw bedrijfsterrein. Alle e-bikes kunnen er getest - en ongetwijfeld ook goedgekeurd, worden.

Voor elke firma creëren we een unieke webshop waar de kosten voor e-bikeleasing onmiddellijk zichtbaar zijn. Een webpagina op maat, waardoor de werkgever alles snel en efficiënt kan opvolgen.

Ja, ik wil een E-bike leasen

Hoeveel kost de leasing van een e-bike?

Fietsleasing bestaat uit de huur van de e-bike en alles wat bij die fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice. Cyclobility biedt een zorgeloze fietsleasing aan voor firma’s en hun werknemers.

Bij het leasen van een e-bike in België, komen de werkgever en zijn werknemer meestal overeen dat een e-bike ter beschikking wordt gesteld in ruil voor inhouding op het salaris. En dat is een mooie zaak: de bijdrage via het brutoloon is vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ, waardoor de werknemer slechts de helft van de werkelijke kostprijs betaalt.

Wanneer de werkgever een fietsvergoeding betaalt, is het mogelijk om de kost voor de werknemer naar nul euro te brengen. In sommige gevallen valt er zelfs iets aan te verdienen!

Een fiets leasen als particulier is helaas niet mogelijk. Echter kun je bij ons wel terecht om een e-bike te kopen. Bezoek hiervoor onze webshop of kom langs in één van onze winkels in Kluisbergen, Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier of Gent. Als zelfstandig een e-bike leasen? Dat is wel mogelijk.

Welke e-bike merken kan je leasen?

Cyclobility heeft een ruim aanbod aan e-bikes. U kan ze vrijblijvend testen! Kom eens langs in ons testcenter in Kluisbergen en maak een heerlijk ritje doorheen de Vlaamse Ardennen. Ook in onze fietsenwinkels te Gent, Aalst, Sint-Niklaar, Lier of Roeselare kun je een fiets testen.

Omdat u dagelijks en zonder frustratie zou kunnen genieten van uw woon-werktraject, kiezen wij bewust voor de Bosch middenmotor in onze elektrische fietsen.

Ik wil een E-bike leasen

E-bike leasing aanvragen

Wil u een e-bike leasen als werkgever of werknemer? Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte e-bikepolicy.

Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos e-bikes leasen, is ons vak.