Direct naar
  #OneTeam

  Cyclobility in Zeeland: hoogtepunten van onze teamdag 2023

  Elk jaar, meestal in september, sluiten we de deuren van onze winkels en ateliers om onze teamdag te beleven. Ook dit jaar was geen uitzondering, en we kozen opnieuw voor het prachtige Zeeland als bestemming. Ontdek hoe we deze dag hebben ervaren!

  Doen waar we goed in zijn: fietsen!

  De ochtend van onze teamdag begon vroeg, maar vol enthousiasme. Onze zaakvoerder, Andries, nam het voortouw door al in de vroege uurtjes vanuit Kluisbergen met de fiets te vertrekken. Op zijn route naar Zeeland voegden steeds meer collega's zich bij hem. 

  Met een stevig tempo trapten we door, genietend van de frisse ochtendlucht en de opkomende zon. Het was de perfecte start van onze dag, vol energie en positiviteit.

  Teamwork op het water

  Na een verfrissende ochtend op de fiets, was het tijd voor het tweede deel van onze avontuurlijke dag: zeilen op de Oosterschelde. Zeilen is niet alleen een leuke ervaring, het het symboliseert ook de reis die we als team hebben afgelegd. Zeilen vereist teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen - kwaliteiten die we bij Cyclobility hoog in het vaandel dragen.

  Terwijl we vier jaar geleden met slechts vijf medewerkers en één boot uitvoeren, waren we dit jaar met 26 sterke zielen en hadden we drie boten nodig. Een groei die niet alleen onze uitbreiding als team weerspiegelt, maar ook de versterking van onze onderlinge band. Een speciaal dankwoord aan Marco van Sailforce voor de uitstekende organisatie en begeleiding tijdens deze zeiltocht.

  Een gezellige afsluiter

  Na een dag vol actie en avontuur, sloten we af met een heerlijk diner. Het was een moment van ontspanning, waarbij we konden genieten van elkaars gezelschap en de ervaringen van de dag konden delen. Lachen, verhalen vertellen en gewoon genieten van het samenzijn maakten onze teamdag compleet.

  Cyclobility #OneTeam


  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.