Direct naar
  Nieuws

  Cyclobility verkozen tot Stromer Retailer of the Year 2023 in België

  Met grote trots kondigen wij aan dat Cyclobility is uitgeroepen tot Stromer Retailer of the Year 2023 in België! Deze award is een erkenning voor ons harde werk en toewijding aan uitmuntende klantenservice en kennis van de Stromer producten.

  Het Zwitserse Stromer staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige modellen. In onze winkel bieden we niet alleen het complete assortiment van Stromer aan, maar zorgen we ook voor diepgaande kennis over elk model. Of het nu gaat om de nieuwste elektrische systemen of de grootste beschikbare accu's, de kennis van ons team is up-to-date zodat we iedere klant persoonlijk kunnen adviseren.

  Niet alleen onze winkelmedewerkers verdienen lof, ook onze techniekers in het atelier spelen een belangrijke rol in dit verhaal. Zij kennen elke Stromer speed pedelec tot in detail en zorgen ervoor dat elke fiets perfect afgesteld is voor onze klanten.

  Deze erkenning als Stromer Retailer of the Year 2023 is niet alleen een eer, maar ook een stimulans om ons continu te blijven verbeteren. We onderscheiden ons door in te zetten op klantgerichtheid waarbij we de klant altijd centraal plaatsen (eerder wonnen we ook al de Tweewieler award voor klantvriendelijkste fietsenwinkel van 2023 ).

  Bezoek onze fietsenwinkels of bekijk onze online shop om het Stromer gamma te ontdekken.

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.