Direct naar
  Nieuws

  Cyclobility verkozen tot klantvriendelijkste fietsenwinkel van 2023

  Cyclobility Gent heeft de prestigieuze Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel van 2023 in de wacht gesleept. Deze erkenning benadrukt de ongeëvenaarde inzet van Cyclobility voor klantgerichtheid en de voortdurende toewijding aan uitmuntende klantenservice.

  Op maandag 6 november 2023 werden de jaarlijkse Tweewieler Awards uitgereikt in het AFAS Theater in Leusden. Cyclobility fietsenwinkel Gent ging met de prestigieuze award voor Klantvriendelijkste Winkel in 2023 aan de haal. Deze erkenning is een bekroning voor het harde werk en de toewijding van het Cyclobility-team, dat klantgerichtheid als een essentieel onderdeel van hun bedrijfsfilosofie beschouwt. "Het is een eer om deze award te ontvangen, vooral in een jaar waarin we zo sterk vertegenwoordigd waren in diverse categorieën. Het bevestigt dat onze inspanningen om een uitzonderlijke service te bieden, worden gewaardeerd," aldus een trotse Sjarel Buysschaert van Cyclobility.

  Cyclobility onderscheidt zich door in te zetten op klantgerichtheid waarbij de klant altijd centraal staat. "We luisteren naar onze klanten. Een klacht is voor ons een kans om te verbeteren en te groeien, en onze klanten waarderen dat," aldus het Cyclobility-team. Deze aanpak heeft geresulteerd in een indrukwekkende mond-tot-mondreclame, waarbij tevreden klanten hun positieve ervaringen delen.

  Ook de winkelervaring bij Cyclobility gaat verder dan alleen de verkoop. Klanten worden begroet met een glimlach, kunnen genieten van een kopje koffie in de zithoeken en worden uitgenodigd voor lokale evenementen. Daarnaast krijgen ze natuurlijk ook professioneel advies op maat van hun behoeften.

  Cyclobility is enorm trots. Deze award erkent de inspanningen van het volledige team om een unieke winkelervaring te bieden, waarbij klanttevredenheid en een passie voor fietsen hand in hand gaan.

  Over het verkiezingstraject

  De Tweewieler Award wordt toegekend door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit ten minste vijf leden met diverse achtergronden, ondersteund door specialisten uit verschillende disciplines. De selectieprocedure begint met een nominatie van vijftien bedrijven op basis van inschrijvingen, gevolgd door een grondige beoordeling, waaronder een mystery shop-bezoek en een evaluatie van online prestaties en klantenreviews.

  De finalisten worden vervolgens persoonlijk bezocht door de jury en specialisten, waarbij aspecten zoals motivatie, toekomstvisie, ondernemerschap, klantgerichtheid, uitstraling, online performance, duurzaamheid en financiële prestaties worden beoordeeld.

  Over Cyclobility

  Andries richtte Cyclobility 7 jaar geleden op in Kluisbergen. Hij had één doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor hun dagdagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgetneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omniumverzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf willen we volledig ontzorgen.

  Oorspronkelijk was het nooit de bedoeling om fietsenwinkels te openen. Echter, op vraag van onze partners hebben we in 2021 een eerste fietsenwinkel geopend in Kluisbergen. Met succes dus, want in 2023 openden we onze vijfde fietsenwinkel in Sint-Niklaas . In onze fietsenwinkels kunnen fietsers terecht voor onderhoud en herstellingen, een testrit, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal.

  Vragen? Contacteer Andries Aumann:

  +32 483 25 60 18
  andries@cyclobility.be

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.