Direct naar
  Nieuws

  Cyclobility opent fietsenwinkel in het centrum van Lier

  Op 14 mei gingen de deuren van onze zesde Cyclobility fietsenwinkel open, deze keer vestigden we ons in het prachtige Lier. Na Sint-Niklaas is dit ons tweede grootste filiaal.

  De nieuwe Cyclobility fietsenwinkel bevindt zich in het centrum van Lier, op wandelafstand van het stadspark en in de schaduw van de iconische Zimmertoren. Bereikbaarheid staat centraal bij de locatiekeuze van onze nieuwe winkel in Lier. Strategisch gelegen nabij de R16, is de winkel heel toegankelijk via belangrijke fietssnelwegen zoals de F17, F103, F11, en F104. Dit maakt ons de ideale bestemming voor zowel automobilisten als fietsers. 

  Bovendien bevindt onze winkel zich op slechts 1,5 km van het treinstation en een korte wandeling van de Grote Markt, wat ons ook perfect bereikbaar maakt voor bezoekers die het openbaar vervoer gebruiken of graag het centrum van Lier verkennen.

  “De stad Lier telt heel wat pendelaars die naar Antwerpen of Mechelen rijden met de wagen. Hen willen we aanmoedigen om te kiezen voor een elektrische fiets of speed pedelec als ideale vervoermiddel voor hun dagelijkse woon-werkverkeer”, aldus oprichter Andries Aumann. 

  Een fiets moet je kunnen testen

  Bij Cyclobility zijn we intussen toe aan de opening van onze zesde fietsenwinkel . Een bewuste keuze omdat er bij consumenten een groeiende vraag is om eerst een fiets te testen en dan pas te kopen. Zo willen we aan de behoeften van de fietsende Lierenaars voldoen.

  In onze fietsenwinkels zorgen we ervoor dat je voor elk type fiets een ruim aanbod aan testmodellen vindt. Onze medewerkers staan je graag met raad en daad, en een gezonde passie voor de fiets, bij in het vinden van de perfecte fiets.

  We snappen dat je soms even moet wachten in een fietsenwinkel. Daarom hebben we een gezellige zit- en kinderhoek ingericht in Lier. Terwijl onze experts aan je fiets werken, kun je lekker ontspannen met een vers kopje koffie.

  Uniek bij Cyclobility is de renteloze fietslening die je kunt afsluiten. Wij nemen de kosten van de rente op ons zodat mensen een fiets kunnen aankopen én afbetalen op hun eigen tempo. Hierdoor kunnen we de goedkoopste fietslening op de markt aanbieden. Een concept dat aanslaat!

  Bewuste keuze voor premium merken

  Bij Cyclobility staat kwaliteit en fietscomfort voorop. Daarom kiezen we met grote zorg de merken uit die we in ons assortiment opnemen. In onze vestiging in Lier vind je een breed assortiment aan topmerken, waaronder Riese & Müller, Stromer, Moustache, Orbea en Scott. Zijn er toch problemen met een fiets? Dan kunnen mensen beroep doen op onze service aan huis of hun fiets binnenbrengen in de winkel.

  We nodigen iedereen uit om onze nieuwe fietsenwinkel in Lier te bezoeken. Wij begrijpen dat het voor werkenden lastig kan zijn om tijdens reguliere openingstijden langs te komen, daarom is onze winkel elke donderdag open tot 20 uur. Ideaal dus om langs te komen voor advies, een fiets te testen of je herstelling op te halen of binnen te brengen.

  Over Cyclobility

  Andries richtte Cyclobility 7 jaar geleden op in Kluisbergen. Hij had één doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor hun dagdagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgetneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omniumverzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf willen we volledig ontzorgen.

  Oorspronkelijk was het nooit de bedoeling om fietsenwinkels te openen. Echter, op vraag van onze partners hebben we in 2021 een eerste fietsenwinkel geopend in Kluisbergen. Met succes dus, want anno 2024 openen we onze zesde fietsenwinkel, in Lier. In onze fietsenwinkels kunnen fietsers terecht voor onderhoud en herstellingen, een testrit, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal.

  Vragen? Contacteer Andries Aumann:
  +32 483 25 60 18
  andries@cyclobility.be  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.