Direct naar
  Nieuws

  Cyclobility Gent verhuist van Kompasplein naar Handelsdokkaai

  Op dinsdag 28 juni verhuisde Cyclobility Gent naar een nieuw pand op de Handelsdokkaai. Andries Aumann, zaakvoerder van Cyclobility is trots: "Het oude pand op het Kompasplein werd te klein en er is een prachtige, nieuwe winkelruimte voor in de plaats gekomen zodat we nog beter kunnen inspelen op de vraag van de Gentenaars."

  De verhuis naar een nieuw pand in Gent ligt perfect in lijn met de groei die Cyclobility momenteel aan het doormaken is en de recente kapitaalsinjectie door onder andere Degroof Petercam . Door die groei, en de toenemende vraag naar (elektrische) fietsen, zijn we verhuisd van het Kompasplein naar de Handelsdokkaai 1. "Een verhuis van slechts enkele honderden meters, maar het nieuwe pand biedt zoveel meer mogelijkheden", aldus oprichter Andries Aumann. "Er is meer ruimte om ons aanbod te presenteren en veel meer voorbijkomend verkeer."

  Nog beter beantwoorden aan de vraag van de fietsende Gentenaar

  Met de opening van deze nieuwe, ruimere fietsenwinkel in Gent willen we nog beter beantwoorden aan de vraag en de behoeften van de fietsende Gentenaar. Veel mensen maken de dag van vandaag bewust de keuze om de auto links te laten liggen en voor duurzame mobiliteit te kiezen. De shift van auto naar fiets is ook voelbaar in onze winkels waardoor we blijven innoveren .

  Omdat fietsen voor iedereen is, lanceerden we onlangs een renteloze fietslening . Bij Cyclobility nemen we de kosten van de rente op ons zodat mensen een fiets kunnen aankopen én afbetalen op hun eigen tempo. Hierdoor kunnen we de goedkoopste fietslening op de markt aanbieden.

  Omdat het voor de werkende mens niet altijd evident is om na de werkuren binnen te springen in een fietsenwinkel, zijn al onze fietsenwinkels op donderdag open tot 20 uur . Ideaal dus om langs te komen voor advies, een fiets te testen of je herstelling op te halen of binnen te brengen.

  Ruim aanbod van kwalitatieve merken

  We nodigen graag iedereen vrijblijvend uit om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe fietsenwinkel in Gent. Bij Cyclobility dragen we kwaliteit hoog in het vaandel en zijn we zeer selectief in de merken die we verdelen. Bij ons kun je terecht voor gerenommeerde merken zoals Stromer , Riese & Müller , BMC , Scott ,… Zijn er toch problemen met een fiets? Dan kunnen mensen beroep doen op onze service aan huis of hun fiets binnen brengen in de winkel.

  Aankleding met knipoog naar de Gentse Zesdaagse

  Er werden kosten noch moeite gespaard om de nieuwe winkel stijlvol aan te kleden. De winkel werd aangekleed door interieurarchitect Kevin Haedens. Centraal in het pand werd er gekozen voor een echte eyecatcher: een velodroom die geïnspireerd is op de piste van de Gentse Zesdaagse.

  Over Cyclobility

  Andries richtte Cyclobility 6 jaar geleden op in Kluisbergen. Hij had één doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor hun dagdagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgetneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omnium verzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf willen we volledig ontzorgen.

  Oorspronkelijk was het nooit de bedoeling om fietsenwinkels te openen. Echter, op vraag van onze partners hebben we in 2021 een eerste fietsenwinkel geopend in Kluisbergen. Met succes dus, want anno 2022 (her)openen we onze fietsenwinkel in Gent. In onze fietsenwinkel kunnen fietsers terecht voor onderhoud en herstellingen, een testrit, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal.

  Vragen? Contacteer Andries Aumann:

  +32 483 25 60 18
  andries@cyclobility.be

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.