Direct naar
  Tips

  Het populaire verhaal van de bedrijfsfiets

  De bedrijfsfiets kent een exponentiële groei. Steeds meer werknemers schaffen zich via het werk een fiets aan. Zullen er ooit meer bedrijfsfietsen zijn dan bedrijfswagens?

  Steeds meer werknemers raadplegen de fiets voor hun woon-werkverkeer. Offi­ciële cijfers zijn er niet, maar in totaal rijden er in ons land zo'n 50.000 bedrijfsfietsen rond. En dat is nog de minst optimistische schatting.

  Werknemers die niet in aanmerking komen voor een bedrijfswagen, kunnen wel een fiets leasen via de werkgever . En ook wie wel een auto krijgt, wordt steeds meer gestimuleerd om te kiezen voor een kleinere auto, met een fiets erbij.

  Het is een trend die zich steeds verder doorzet. Kan het zijn dat ons land in de toekomst meer bedrijfsfietsen dan bedrijfsauto's zal tellen?

  Ook bij Cyclobility zien we dat het hard gaat voor de bedrijfsfiets. 'Sinds onze oprichting hebben we al meer dan duizend fietsen geleverd', vertelt bedrijfsleider Andries.

  Fietsleasing is voor werkgever als werknemer een interessant gegeven. Cyclobility ontzorgt elke partij. Wij zijn zowel fietsenhandelaar, fietsenmaker en fietsleasebedrijf.

  In ons contract zitten naast de fiets ook enkele diensten vervat, zoals verzekeringen, onderhoud en pechverhelping. Werkgevers hebben geen tijd om al hun werknemers bij te staan met hun fietsen, dus doen wij dat graag in hun plaats.

  Een fiets leasen is eenvoudig

  Zegt een woon-werktraject op de fiets jou iets? Fietsleasing is een grote en eenvoudige stap in de juiste richting! Cyclobility is de perfecte partner in fietsleasing! Vlekkeloos fietsen leasen, is ons vak.

  Contacteer ons en wij komen met veel plezier bij u langs. Cyclobility licht alle aspecten omtrent fietsleasing toe en garandeert een correcte fietspolicy.

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.