Stromer configurator

Hoe werkt de Stromer configurator?

Met behulp van de Stromer configurator kun je je favoriete Stromer model configureren naar je eigen smaak en voorkeuren.

Stap 1: bepaal welk Stromer model je wil configureren

In stap 1 ga je het gewenste Stromer model selecteren dat je wenst te configureren. Stromer biedt een breed scala aan modellen, elk met zijn eigen unieke kenmerken, design en prijsklasse. Het topmodel, de ST7, is uitgerust met toptechnologie en verschillende high-end componenten, waardoor het een speed pedelec van absolute wereldklasse is. Zo is de motor van de ST7 bijvoorbeeld veel krachtiger dan de motor van een ST1. Met een krachtigere motor kun je sneller optrekken, makkelijker bergop rijden en beter tegen de wind in fietsen.

Als je op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is het instapmodel, de ST1, een geweldige keuze. Deze speed pedelec heeft een mooi design en een kwalitatieve aandrijving voor maximaal rijplezier. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus neem de tijd om ze allemaal te bestuderen en het model te kiezen dat het beste bij je behoeften en budget past.

Stap 2: personaliseer je Stromer

In stap 2 begint het leuke werk: het eigenlijke configureren. Selecteer je favoriete kleur, kies het frame dat het beste bij je past, bepaal de juiste framemaat, selecteer je ideale zitpositie, beslis of je een verende voorvork wilt of niet, overweeg of een verend zadel nodig is en bepaal tenslotte hoeveel bereik je van je batterij verwacht.

Een handige functie is dat je in realtime kunt zien hoe je keuzes de prijs van de Stromer beïnvloeden. Praktisch, toch?

Stap 3: selecteer componenten om aan te passen

In deze stap kun je nog wat verder personaliseren. Denk maar aan het type stuur (recht of gebogen), de lengte van de stuurpen, etc. Heb je meer uitleg nodig over de invloed van deze onderdelen? Onze winkelmedewerkers staan klaar om je te helpen.

Stap 4: selecteer toebehoren

In de vierde stap kun je nog extra toebehoren selecteren. Wens je een reserve batterij, een extra lader voor op het werk, een speed pedelec helm of een specifieke fietstas?

Wanneer je deze stappen doorlopen hebt, krijg je een mooi kostenoverzicht van je Stromer configuratie met de extra toebehoren en componenten. Om je volledige configuratie opnieuw te bekijken moet je op de zwarte knop "Volledige configuratie" drukken. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de configuratie downloaden in PDF-vorm en ermee naar je favoriete Cyclobility fietsenwinkel in je buurt gaan.

Vanuit de Stromer configurator kun je ons ook rechtstreeks contacteren om een proefrit aan te vragen of om de beschikbaarheid van je fiets in de winkel te controleren.