Stromer configurator

Hoe werkt de Stromer configurator?

Met behulp van de Stromer configurator kun je je favoriete Stromer model configureren naar je eigen smaak en voorkeuren.

Stap 1: bepaal welk Stromer model je wil configureren

In stap 1 ga je het gewenste Stromer model selecteren dat je wenst te configureren. Stromer biedt een breed scala aan modellen, elk met zijn eigen unieke kenmerken, design en prijsklasse. Het topmodel, de ST7, is uitgerust met toptechnologie en verschillende high-end componenten, waardoor het een speed pedelec van absolute wereldklasse is. Zo is de motor van de ST7 bijvoorbeeld veel krachtiger dan de motor van een ST1. Met een krachtigere motor kun je sneller optrekken, makkelijker bergop rijden en beter tegen de wind in fietsen.

Als je op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is het instapmodel, de ST1, een geweldige keuze. Deze speed pedelec heeft een mooi design en een kwalitatieve aandrijving voor maximaal rijplezier. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus neem de tijd om ze allemaal te bestuderen en het model te kiezen dat het beste bij je behoeften en budget past.