Direct naar
  Nieuws

  Nieuwe fietswinkel in het centrum van Roeselare

  Op dinsdag 16 november opende Cyclobility zijn derde winkel. Deze keer niet in Gent of Kluisbergen maar in het centrum van Roeselare! Vlot bereikbaar met de trein, te voet, en uiteraard met de fiets.

  Andries Aumann, zaakvoerder van Cyclobility richtte 5 jaar geleden Cyclobility op in Kluisbergen, het hartje van de Vlaamse Ardennen. Zelf is hij een gepassioneerd fietser. Met zijn onderneming wou hij meer mensen op de fiets krijgen voor hun dag-dagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgeneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omnium verzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf worden volledig ontzorgt.

  "Het is nooit de bedoeling geweest om fietsenwinkels te openen" zegt zaakvoeder Andries. Cyclobility komt naar het bedrijf toe met zijn mobiele testkaravaan en mobiele service bussen met eigen zeer deskundige techniekers. Alle fietsen worden rechtstreeks bij de producenten aangekocht, en vervolgens aan huis geleverd. Wanneer de fietsers een probleem hebben kunnen zij steeds terecht bij Cyclobility. Wij komen aan huis voor herstellingen, en de onderhouden worden meermaals per jaar aangeboden op de bedrijfsterreinen. Op deze manier kunnen zij zeer snel schakelen en steeds de beste service bieden aan hun klanten.

  Op vraag van de partners heeft Cyclobility in 2021 zijn eerste fietswinkel geopend in Kluisbergen . Kort daarna volgende de overname van BikeKing in Gent, in de klimaatneutrale wijk aan de nieuw Dokken. Eind 2021 werd het tijd voor de opening van de Cyclobility fietsenwinkel in Roeselare . De eerste fietswinkel midden in de winkelstraat van de Stad. Zoals in alle andere filialen kunnen fietsers hier terecht voor een testrit, onderhoud en herstellingen, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal. Cyclobility verkoopt en leaset niet enkel ebikes of speed pedelecs, maar ook sportieve fietsen en bakfietsen.

  De fiets zit in het DNA van elke medewerker van Cyclobility. Zo organiseren ze wekelijks op woensdag een teamride, of gaan ze op teamweekend naar Zeeland met de fiets!

  Meer informatie over fietsleasing voor bedrijven kan verkregen worden in onze fietsenwinkels in je buurt , of via het online formulier .

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.