Direct naar
  Cyclobility fietsenwinkel in Sint-Niklaas.
  Nieuws

  Cyclobility opent fietsenwinkel in Sint-Niklaas

  Op dinsdag 24 oktober opent Cyclobility een vijfde fietsenwinkel. Naast de bestaande winkels in Aalst, Gent, Kluisbergen en Roeselare, heeft Cyclobility nu ook een vestiging in Sint-Niklaas om zowel particulieren als bedrijven te bedienen.

  De nieuwe fietsenwinkel in Sint-Niklaas is heel goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten. Sint-Niklaas telt heel wat pendelaars die dagelijks naar Antwerpen, Brussel of Gent rijden met de wagen. Hen willen we aanmoedigen om de shift van auto naar fiets te maken om zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

  “Een elektrische fiets of speed pedelec is het ideale vervoermiddel voor dagelijks woon-werkverkeer. Met de fiets naar het werk gaan heeft niet alleen een grote impact op het milieu, maar ook op je portemonnee. Je kunt namelijk een aardig centje bijverdienen door dagelijks met de fiets naar het werk te pendelen, dankzij de fietsvergoeding”, aldus oprichter Andries Aumann.

  Testen, kopen, genieten

  We kiezen er bewust voor om een vijfde winkel te openen omdat er bij consumenten een groeiende vraag is om een fiets eerst te testen en dan pas te kopen . Zo willen we aan de behoeften van de fietsende Sint-Niklazenaars voldoen. 

  Bij Cyclobility zorgen we ervoor dat je voor elk type fiets een ruim assortiment aan testmodellen vindt. Onze gemotiveerde medewerkers staan klaar om je met passie te helpen bij het vinden van de perfecte fiets.

  We snappen dat je soms even moet wachten in een fietsenwinkel. Daarom hebben we een gezellige zithoek in Sint-Niklaas. Terwijl onze experts aan je fiets werken, kun je lekker ontspannen met een vers kopje koffie.

  Uniek bij Cyclobility is de renteloze fietslening die je kunt afsluiten. Wij nemen de kosten van de rente op ons zodat mensen een fiets kunnen aankopen én afbetalen op hun eigen tempo. Hierdoor kunnen we de goedkoopste fietslening op de markt aanbieden. Een concept dat aanslaat!

  Bewuste keuze voor premium merken

  Bij Cyclobility stellen we kwaliteit en comfort op de fiets zeer op prijs. Daarom kiezen we met grote zorg de merken uit die we in ons assortiment opnemen. In onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas  hebben we een breed scala aan topmerken, zoals Stromer , Riese & Müller , BMC , Orbea en Scott . Zijn er toch problemen met een fiets? Dan kunnen onze klanten beroep doen op onze service aan huis of hun fiets binnen brengen in de winkel .

  We nodigen graag iedereen vrijblijvend uit om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe winkel in Sint-Niklaas. Omdat we begrijpen dat het voor de werkende mens niet altijd makkelijk is om na de werkuren langs te komen, zijn al onze winkels elke donderdag open tot 20 uur . Perfect dus om advies in te winnen, een fiets uit te proberen of je reparatie op te halen of af te geven. 

  Over Cyclobility

  Andries richtte Cyclobility 7 jaar geleden op in Kluisbergen. Hij had één doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor hun dagdagelijkse verplaatsingen. Cyclobility leaset fietsen aan bedrijven voor het woon-werkverkeer van hun medewerkers. Fietsleasing kan volledig budgetneutraal aangeboden worden door middel van loonruil. Bij bruto loonruil of het inzetten van de bruto eindejaarspremie wordt fietsleasing voor werknemers financieel zeer voordelig. Op deze manier kunnen medewerkers kiezen voor een heel degelijke fiets, waarmee ze hun woon-werktraject comfortabel kunnen afleggen.

  Cyclobility biedt een totaalconcept aan. In het pakket zit de fiets, alle onderhoud en herstellingen, omniumverzekering, pechbijstand en een optimale dienstverlening voor de fietser. 100% tevredenheid, dat is het streefdoel. Ook de werkgever en de HR dienst van het bedrijf willen we volledig ontzorgen.

  Oorspronkelijk was het nooit de bedoeling om fietsenwinkels te openen. Echter, op vraag van onze partners hebben we in 2021 een eerste fietsenwinkel geopend in Kluisbergen. Met succes dus, want anno 2023 openen we onze vijfde fietsenwinkel, in Sint-Niklaas. In onze fietsenwinkel kunnen fietsers terecht voor onderhoud en herstellingen, een testrit, de aankoop van een nieuwe fiets of fietsmateriaal.

  Vragen? Contacteer Andries Aumann:

  +32 483 25 60 18
  andries@cyclobility.be
  www.cyclobility.be


  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.