Tips, nieuws en info over (elektrisch) fietsen...

Vzw Fiola is de winnaar van de Business Mobility Awards 2020 in de categorie non-profit organisatie. Proficiat!

Fiola vzw investeerde in de aankoop van Cyclobility dienstfietsen en leasefietsen, oplaadpunten en fietsenstallingen. Ook sensibiliseren ze de werknemers over fietsveiligheid. Hiernaast werkt de organisatie nauw samen met gemeentebesturen en deelwagenaanbieders om het mobiliteitsaanbod te vergroten. En dat met een duidelijk doel: in 7 jaar tijd naar zero-emissie.

Die aanpak zorgde voor een fantastisch resultaat: bij de start reden de medewerkers omgerekend 30 maal de wereld rond. Twee jaar later is dit teruggebracht tot 23 maal rond waarvan 1 keer elektrisch.

Wil je ook de woon-werkkilometers van jouw medewerkers vergroenen en activeren? Dit kan gemakkelijk door het implementeren van een fietsleaseplan op maat van jouw onderneming. Budgetneutraal voor de werkgever en fiscaal voordelig voor de medewerkers. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren door het invullen van dit formulier, of telefonisch op het nummer +32 (0)55 60 66 97

Heb je een specifieke vraag over het leasen van een (elektrische) fiets? Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op!