Direct naar
  Nieuws

  Vzw Fiola is de winnaar van de Business Mobility Awards 2020 in de categorie non-profit organisatie. Proficiat!

  Fiola vzw investeerde in de aankoop van Cyclobility dienstfietsen en leasefietsen, oplaadpunten en fietsenstallingen. Ook sensibiliseren ze de werknemers over fietsveiligheid. Hiernaast werkt de organisatie nauw samen met gemeentebesturen en deelwagenaanbieders om het mobiliteitsaanbod te vergroten. En dat met een duidelijk doel: in 7 jaar tijd naar zero-emissie.

  Die aanpak zorgde voor een fantastisch resultaat: bij de start reden de medewerkers omgerekend 30 maal de wereld rond. Twee jaar later is dit teruggebracht tot 23 maal rond waarvan 1 keer elektrisch.

  Wil je ook de woon-werkkilometers van jouw medewerkers vergroenen en activeren? Dit kan gemakkelijk door het implementeren van een fietsleaseplan op maat van jouw onderneming. Budgetneutraal voor de werkgever en fiscaal voordelig voor de medewerkers. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren door het invullen van dit formulier , of telefonisch op het nummer +32 (0)55 60 66 97.

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.