Riese & Müller Supercharger GT Rohloff HS 1000Wh

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 9.156,80
Financier uw fiets

Omschrijving

De Supercharger GT Rohloff HS is een veelzijdige en krachtige elektrische fiets, uitgerust met innovatieve functies voor de veeleisende fietser. Deze Riese & Müller fiets heeft een dubbele Bosch PowerTube-batterij van 1000Wh, wat zorgt voor een indrukwekkende actieradius, ideaal voor lange afstanden. De Performance Line Speed motor van Bosch biedt efficiënte ondersteuning, wat het rijden op hoge snelheden vergemakkelijkt. Het Rohloff E14 elektronische schakelsysteem met 14 versnellingen staat garant voor soepel en betrouwbaar schakelen onder alle omstandigheden. Daarnaast biedt de fiets comfort door een geveerde voorvork en ergonomische componenten. De Supercharger GT Rohloff HS combineert functionaliteit en duurzaamheid met een modern design, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke tochten.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.