Stromer ST3 Pinion Comfort 983Wh

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 9.693,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De Stromer ST3 Pinion Comfort is een geavanceerde speed pedelec die uitblinkt in prestaties en comfort. Het is uitgerust met een krachtige motor en een duurzame batterij voor een lange actieradius. Het schakelsysteem van de fiets zorgt voor een soepele rijervaring. Dit model is ideaal voor forenzen die op zoek zijn naar een snelle, betrouwbare en comfortabele fiets voor dagelijks gebruik. De volledig nieuw ontwikkelde SYNO Drive II achterwielmotor bezorgt de Stromer een fenomenaal vermogen van 820 W en een koppel van 44 Nm. Daardoor kom je steeds relaxed en onbezweet aan op je bestemming. Bovendien gaat de batterij de energie die vrijkomt bij het remmen terug opslaan zodat je actieradius nog vergroot. Dankzij de ruime 983WH batterij  rij je tot 60 km in de hoogste ondersteuning. Zo worden zelfs de langste ritten moeiteloos

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.