Orbea Oiz M21

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

€ 4.799,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De Orbea Oiz M21 is een hoogwaardige mountainbike, ontworpen voor zowel competitie als vrijetijdsgebruik. Het frame is gemaakt van het innovatieve OMR-koolstof, gecombineerd met de Fiberlink-technologie, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterke constructie. De fiets is uitgerust met een SRAM GX Eagle Dub Lunar crankstel en een SRAM XG-1275 Eagle 10-52t 12-Speed cassette, wat zorgt voor een soepele en efficiënte krachtoverdracht. Het schakelsysteem bestaat uit SRAM GX Eagle Lunar componenten, bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties. Voor de remmen is gekozen voor Shimano M6100 hydraulische schijfremmen, die uitstekende remkracht en controle bieden onder alle omstandigheden. De Oiz M21 is uitgerust met Oquo Mountain Performance MP28PRO wielen en Maxxis Rekon Race 2.40" WT 120 TPI Exo TLR banden, die zorgen voor uitstekende grip en duurzaamheid op diverse terreinen. Het totale ontwerp en de componenten van deze Orbea fiets staan garant voor een optimale mix van snelheid, kracht en comfort voor mountainbike liefhebbers.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze mountainbikes worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.