Orbea Oiz H30 (PROMO)

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

Adviesprijs: € 2.799,00 Korting: € 799,00 € 2.000,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De Orbea Oiz H30 2024 is een hoogwaardige mountainbike, ontworpen voor zowel wedstrijdrijders als liefhebbers van het off-road fietsen. Deze fiets beschikt over een lichtgewicht aluminium frame, wat zorgt voor een optimale balans tussen sterkte en wendbaarheid. Uitgerust met een Shimano Deore M6100 schakelgroep, biedt de Oiz H30 nauwkeurige en soepele versnellingen. De fiets is voorzien van een Shimano MT511 crankstel en een Sun Race CSMZ90 11-51t 12-Speed cassette, waardoor je een breed scala aan versnellingen hebt voor elk terrein. Het remsysteem bestaat uit Shimano M6100 hydraulische schijfremmen, die betrouwbare remkracht leveren. De wielen en banden zijn speciaal ontworpen voor uitdagende mountainbike-parcours. Deze fiets combineert prestaties met duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor zowel competitieve races als avontuurlijke tochten.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze mountainbikes worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.