Bemoov M12

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 229,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De BEMOOV M12 is een kinderfiets speciaal ontworpen voor kinderen tussen 1,5 en 4 jaar oud. Deze fiets, met een gewicht van slechts 3,4 kg, is ideaal voor het ontwikkelen van basis fietsvaardigheden bij jonge kinderen. Het frame van de BEMOOV M12 is gemaakt van lichtgewicht aluminium AL606A, waardoor de fiets gemakkelijk te hanteren is voor kleine kinderen. De ergonomie van de fiets is afgestemd op de lichaamsbouw van kinderen, met een laag zadel voor een veilige en comfortabele rijpositie.

De BEMOOV M12 is uitgerust met een efficiënte V-brake achterrem, die speciaal is aangepast voor de kleine handen van kinderen. Dit zorgt voor een veilige remervaring. De fiets heeft ook een exclusieve BEMOOV voetsteun met twee posities, die helpt bij het vinden van evenwicht en het aannemen van een goede rijhouding. Met zijn robuuste bouw en de mogelijkheid om de fiets te personaliseren met verschillende kleuren en stickers, biedt de BEMOOV M12 een plezierige en veilige leerervaring voor jonge kinderen.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze kinderfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.