Scott Foil RC 20

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 5.799,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De "SCOTT Foil RC 20" is een hoogwaardige koersfiets van het merk SCOTT, ontworpen voor zowel snelheid als comfort. Het frame en de vork zijn vervaardigd uit een combinatie van HMF en HMX Carbon, wat een lichtgewicht en duurzame constructie biedt. De fiets is uitgerust met een SRAM RIVAL eTap AXS 24 Speed schakelgroep, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurige schakelprestaties. Het crankstel en de cassette zijn ook van SRAM RIVAL, wat zorgt voor een efficiënte krachtoverdracht. De SCOTT Foil RC 20 heeft SRAM RIVAL eTap AXS HRD Shift-Brake hydraulische schijfremmen voor superieure remkracht. De fiets staat op Syncros RR2.0 wielen, voorzien van Schwalbe ONE Race-Guard banden, wat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.