Scott Foil RC 10

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 6.699,00
Financier uw fiets

Omschrijving

Ontdek de Scott Foil RC 10, een indrukwekkende racefiets van Scott van modeljaar 2024. Deze koersfiets, ontworpen voor zowel dames als heren, combineert stijl en functionaliteit in een elegant zwart design.

Het carbon frame van de Scott Foil RC 10 biedt een perfecte mix van lichtgewicht en stevigheid, waardoor de fiets zowel snel als duurzaam is. Als racefiets onderscheidt de Scott Foil RC 10 zich met zijn aerodynamische vorm, ideaal voor diegenen die graag de wind trotseren op zoek naar snelheid.

De aandrijflijn is voorzien van een Shimano Ultegra R8100 crankstel en een 11-30 cassette, beide uit de betrouwbare Shimano Ultegra R8100 serie. Deze combinatie zorgt voor een veelzijdigheid aan versnellingen, perfect voor verschillende snelheden en terreinen.

Voor de schakel- en remonderdelen is de Scott Foil RC 10 uitgerust met een elektrische Shimano Ultegra R8100 schakelgroep en efficiënte hydraulische schijfremmen. Deze setup garandeert soepele schakelbewegingen en krachtige remcapaciteiten, ongeacht de weersomstandigheden.

De wielen van de fiets zijn de Syncros Capital 1.0 met een velghoogte van 60mm, gemaakt van carbon voor extra snelheid en stabiliteit. De Schwalbe Pro One banden van 28mm bieden een uitstekende grip en comfort, wat bijdraagt aan een vlotte rijervaring, vooral op vlakke wegen.

De Scott Foil RC 10 is niet alleen ideaal voor lange ritten, maar wordt ook gebruikt als de wegfiets van Team DSM, wat zijn professionele kwaliteit en prestaties benadrukt. Als je op zoek bent naar een veelzijdige fiets die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor competitieve doeleinden, dan is de Scott Foil RC 10 een uitstekende keuze.