Benno Boost E10D CX 500Wh

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 4.999,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De Benno Boost E 10D is een veelzijdige elektrische fiets met een uniek Etility® design, ideaal voor het vervoeren van aanzienlijke bagage zonder comfort of esthetiek te verliezen. Uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor, biedt deze fiets een soepele rit, zelfs over heuvelachtig terrein. Een opvallende feature is de optie om twee batterijen te gebruiken, waarmee de fiets een indrukwekkende actieradius van tot 250 kilometer kan bereiken. De Benno Boost E 10D heeft een Shimano Deore 10-speed schakelsysteem en is voorzien van hydraulische schijfremmen voor betrouwbare prestaties. Het aluminium frame en de speciale Benno Dual Sport banden zorgen voor duurzaamheid en comfort. Bovendien is de fiets uitgerust met hoogwaardige Duitse Supernova verlichting voor en achter. Het 'one size' frame maakt de Benno Boost E 10D geschikt voor bestuurders tussen 155cm en 195cm. Met een breed scala aan accessoires kan deze fiets naar wens worden aangepast.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.