Tips, nieuws en info over (elektrisch) fietsen...

Cyclobility en BE.I inspireren ondernemers

Belgium Impact brengt sociaal ondernemers samen. Onder impuls van Zijn Majesteit Koning Filip draagt het platform bij aan initiatieven van ondernemers en ondersteunende organisaties. BE.I wil informeren, inspireren en bedrijfsleiders met elkaar verbinden. Met trots melden wij dat ook Cyclobility vanaf vandaag terug te vinden is op de website van Belgium Impact! Zou het misschien iets te maken hebben met onze innovatieve manier van werken?!

Belgium Impact

BE.I bestaat onder meer uit de Sociale InnovatieFabriek, VUB, Universiteit Antwerpen,... en anderen. Hun gezamenlijke doel:

  • sociaal ondernemen promoten bij de Belgische bevolking
  • zakenlui informeren over belangrijke activiteiten
  • expertise over sociaal ondernemen bij bedrijfsleiders versterken
  • de interactie tussen sociaal ondernemers en het ecosysteem uitbreiden

Belgium Impact ft. Cyclobility

Op de website van BE.I vind je enkel ondernemingen terug die de meest sociale uitdagingen oplossen. Snuister eens door de verschillende categorieën! Wedden dat je heel wat innovatieve ondernemers en bedrijven ontdekt?

Volgens de partners van BE.I levert ook Cyclobility een actieve bijdrage aan de samenleving:

"Cyclobility biedt efficiënte oplossingen voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen met alle mogelijke services. Zij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever, werknemer als particulier die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken. De kwaliteit van hun producten en diensten is voor Cyclobility absolute prioriteit. Er wordt gestreefd naar een 100% tevredenheid. Cyclobility kiest structureel voor partners die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen."

Laat je inspireren door ons verhaal en ontdek wat de mogelijkheden zijn om een fiets te leasen.

Belgium Impact ft. you?

Ben je zelf een sociaal ondernemer? België heeft verschillende organisaties verspreid over het hele land die jou kunnen helpen groeien. Belgium Impact geeft graag een overzicht van de meest relevante actoren in het veld, zoals incubators, financiers, versnellers, kenniscentra en netwerkorganisaties.

Contacteer hen vandaag nog! Zo vind je sneller een organisatie die aan je behoeftes voldoet en hoef je de volgende pittige uitdaging niet alleen aan te pakken.

Heb je een specifieke vraag over het leasen van een (elektrische) fiets? Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op!