Direct naar
  Nieuws

  Fiets van het jaar 2021!

  Tijdens de zevende editie van Bike of the year 2021 ging VAB op zoek naar de beste e-bike en de beste speed pedelec. De Riese & Müller Supercharger2 GT Vario HS is uitverkozen tot de Bike of the year 2021 in de categorie speed pedelecs.

  Speed pedelec

  Twijfel je al een tijdje over de aankoop van een speed pedelec? Kom dan gerust eens langs bij Cyclobility. Naast fietslease bedrijf verkopen wij ook fietsen . Bij ons is het mogelijk om een testrit te maken op jouw toekomstige speed pedelec in het hartje van de Vlaamse Ardennen of langs het jaagpad van de Schelde. De speed pedelec die op het hoogste schavotje staat bij Bike of the year hebben wij ook in test! Maak een afspraak met Cyclobility en test de fiets uit.

  Geen snelheidsduivel?

  Is voor jou de snelheid niet van belang, maar vooral het rijcomfort? Dan ben je hoogst waarschijnlijk op zoek naar een e-bike die trapondersteuning biedt tot 25 km/u. De Moustache Lundi 27.3 heeft een zilveren medaille gekregen op Bike of the year 2021. Ook Cyclobility is overtuigd van de hoogstaande kwaliteit van Moustache. De milieuvriendelijke visie van Moustache past 100% in de missie van Cyclobility.

  De Moustache Lundi 27.3 elektrische fiets kun je kopen bij Cyclobility.

  Ook de fietsen van Moustache kun je op afspraak uittesten in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

  De keuze van team Cyclobility

  Alle medewerkers van Cyclobility komen dagelijks per fiets naar het werk. Zij hebben de luxe om dagelijks te kunnen kiezen uit de gehele testvloot van Cyclobility. Voor het woon-werk traject wordt meestal gekozen voor een speed pedelec. Wanneer we vlug tijdens de middagpauze naar de bakker fietsen wordt meestal naar een gewone e-bike gegrepen, voor de after work rides kiezen we allemaal voor de racefiets en in het weekend duiken we het bos in met de mountainbike of gravelbike! Lees meer over onze keuze.

  Riese & Müller Roadster

  Het vernieuwde model van Riese & Müller kan in speed pedelec gekozen worden of gelimiteerd tot 25 km/u. Deze keuze kan je overigens meestal maken bij Riese & Müller. De roadster is een heel sportief model dat erg elegant is afgewerkt. Dit is uniek voor speed pedelecs. Door de geometrie van het frame is de fiets zeer vinnig en wendbaar.

  De Riese and Müller Roadster kun je kopen bij Cyclobility.

  BMC Roadmachine

  BMC is sterk vertegenwoordigd tijdens onze after work rides. Voornamelijk het model Roadmachine is erg populair bij de medewerkers van Cyclobility. Elke woensdagavond duiken wij de Vlaamse en Waalse Ardennen in met de racefiets. De roadmachine is een zeer comfortabele fiets die echt tot zijn recht komt tijdens lange ritten in de heuvels of bergen. Dit is bij uitstek de beste all-round fiets van BMC. Het verschil tussen de gewone Roadmachine en de Roadmachine 01 is de geïntegreerde cockpit en natuurlijk het prijskaartje. Voor ons in de gewone Roadmachine meer dan voldoende!

  De BMC Roadmachine kun je kopen bij Cyclobility.

  Fiets testen

  Wil je graag een racefiets, mountainbike, speed pedelec of gewone e-bike testen? Dat kan! Maak een afspraak bij Cyclobility en test jouw droomfiets uit in Gent, Kluisbergen of Roeselare.

  Andries Aumann
  Auteur: Andries Aumann

  Andries is de oprichter van Cyclobility en fietslease expert. Het is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de koersfiets of speed pedelec!


  Connecteer op LinkedIn.