Scott Addict gravel 40

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

€ 2.999,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De SCOTT Addict Gravel 40 Bike is een geavanceerde gravelbike die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Het frame en de vork zijn gemaakt van Addict Gravel Disc HMF Carbon voor lichtgewicht sterkte. De fiets beschikt over een Shimano GRX RX810/600 Disc 22-speed schakelgroep en een PRAXIS ALBA DM M30 "GR" crankstel met een 48/32 opstelling. Voor de cassette is gekozen voor een Shimano CS-HG700 met een bereik van 11-34 tanden. Het remsysteem bestaat uit Shimano BR-RX400 hydraulische schijfremmen. De SCOTT Addict Gravel 40 is uitgerust met Syncros RP2.0 Disc wielen en Schwalbe G-One Bite Performance banden van 700x45C. Deze combinatie van hoogwaardige componenten zorgt voor een uitstekende rijervaring op diverse terreinen.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze gravelbikes worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.