BMC UnReStricted TWO (TWEEDEHANDS)

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

Adviesprijs: € 3.499,00 Korting: € 1.000,00 € 2.499,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De URS TWO van BMC is een veelzijdige gravelbike, ontworpen voor zowel prestaties als verkenningstochten. Deze fiets kenmerkt zich door een premium carbon frame met Micro Travel Technology en Tuned Compliance Concept Gravel, wat zorgt voor een comfortabele rit op ruw terrein. De fiets heeft een Gravel+ geometrie, wat bijdraagt aan stabiliteit en wendbaarheid.

Het hart van de URS TWO is de SRAM Apex 1 aandrijflijn, met een 1x11-configuratie, waaronder een 40T crankset en een 11-42T cassette. Dit zorgt voor een breed scala aan versnellingen, geschikt voor diverse terreinen. Het remsysteem bestaat uit SRAM Apex HRD-A1 remhendels en -klauwen, gecombineerd met SRAM Centerline schijfremmen van 180/160mm, wat zorgt voor betrouwbare remkracht onder alle omstandigheden.

De URS TWO is uitgerust met een DT Swiss C1850 Spline wielset, met 23mm brede velgen die uitstekende stabiliteit en duurzaamheid bieden. De fiets is voorzien van WTB Raddler banden van 40mm, ideaal voor gravelwegen en ruw terrein. De bandenclearance is tot 42mm, wat extra mogelijkheden biedt voor aanpassingen.

Het frame biedt ook interne kabelgeleiding, fender- en bagagedragerbevestigingen, een D-vormige carbon zadelpen en is compatibel met top tube tassen en accessoires. Dit maakt de URS TWO een uiterst veelzijdige fiets voor avontuurlijke ritten en lange tochten.


  • Maat: Large
  • Jaar: 2023
  • Km. stand:
  • F.23446